PersberichtPromotions

De eerste update! MCSharQ 3.0

Ok, hier gaat ie dan, een blogberichtje over wat er te gebeuren staat.

De afgelopen maanden ben ik bezig geweest om een vernieuwde verbindende vorm te vinden voor de projecten waaraan ik werk. MCSharQ is altijd een centraal onderdeel geweest en zal het ook altijd blijven.
De fotografie, live concerten, school en andere dingen die ik doe geven mij de kennis, kunde en tijd om dit platform te vormen. Op school heb ik de afgelopen tijd veel geleerd over de back-end van de muziekindustrie en met mijn instelling waarom ik naar school wilde gaan (een toegevoegde waarde zijn voor Limburg) vond ik daar al snel een connectie in.

In de zomer van 2017 en daarna ben ik bezig geweest om het vorm te geven in mijn hoofd, te testen bij andere en verder bij te sturen om begin dit jaar Peter Pijnenburg en Davy Abrahams te vragen om mee te doen in het project. Zij hebben volmondig “Ja” geantwoord op mijn voorstel en nu, deel ik het voor het eerst naar de buitenwereld.

*Fotograaf: Vi

SharQ Sessions, SharQ Talk en Live in Limburg worden 3 nieuwe wegen waarop verbinding zal worden gezocht naast de bestaande uitingen.

Met de SharQ Sessions worden opnames gemaakt voor het YouTube kanaal. Samen met Peter en Davy worden er sessies opgenomen, in hoge kwaliteit audio en video, met bands en artiesten. Dit kunnen bands uit Limburg zijn maar ook zeker bands die niet zo vaak in de regio te vinden zijn. Hierna zal er een podcast worden opgenomen met de band, zie dit als een audioversie van een biografie. Deze interviews zullen live te bekijken zijn op Facebook, fans kunnen dus direct meepraten in deze podcast/livestream. Optioneel, maar zeer wenselijk, is een aansluitende showcase optreden van de band in een van de poppodia. Deze shows zullen (waar kan) gratis toegankelijk worden om zo de band een extra contact moment te bieden met (nieuw) publiek.

SharQ Talk zullen alle podcasts onder vallen met de bands uit de SharQ Sessions maar ook (kroeg) gesprekken met mensen waarvan ik denk dat zij een goed verhaal te vertellen hebben. Dit is niet enkel gericht op de muziekwereld maar ook daarbuiten. Hopelijk zal het snel een diversiteit bieden die mijn wereld een beetje laat zien. Van muziek tot gadgets, van oorlogsverhalen tot hoe werkt je gehoor. De podcasts staat hierin centraal, livestream behoort tot de mogelijkheden maar is geen belofte/zekerheid.

Live in Limburg is de podcast waarbij we jou bij praten over wat er komende maand te doen is in de Limburgse poppodia. De eerste opname is inmiddels geweest met De Nieuwe Nor (Heerlen), Grenswerk (Venlo), Muziekgieterij (Maastricht) en De Bosuil (Weert). Deze maandelijkse podcast zal een eigen vorm kennen en enkel in audio vorm in je favoriete podcast app terug te vinden zijn. Wil je lekker naar de muziek luisteren die we bespreken is er een eigen Spotify lijst voor aangemaakt die elke maand zal worden bijgewerkt.
De allereerste aflevering zal volgende week online komen.

Wil jij mee helpen tot het realiseren van dit alles, dat kan!
Steun het project via Patreon!
Eenmalig doneren of via PayPal kan ook, klik dan rechts in dit scherm.

Dit project zou niet mogelijk zijn geweest zonder de ondersteuning van Gemmie & Peter (mijn ouders), Peter, Davy, de poppodia die vertrouwen in mij hebben uitgesproken De Nieuwe Nor, Grenswerk, Muziekgieterij en De Bosuil en de vele andere mensen die dit project een warm hart toedragen, dank aan allen!

Previous post

SharQ Bite: 23Acez - Embracing The Madness

Next post

Nieuw Logo!

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.