Promotions

Limburgse finalisten bandwedstrijd Jera On Air bekend!

jera2In samenwerking met Stichting Popmuziek Limburg, Poppodium Grenswerk Venlo en 3voor12 Limburg organiseert  Jera On Air dit jaar voor het eerst een geheel Limburgse bandwedstrijd: Guts & Glory Limburg. De winnaar van deze wedstrijd verdient het befaamde plekje op het Jera On Air festival dat plaatsvindt op 19 en 20 juni 2015. Afgelopen weken schreven maar liefst 34 bands uit de hele de provincie Limburg zich in om door te stromen naar de finale. Na lang wikken en wegen hebben de afgevaardigden van de samenwerkingspartners op 31 maart de vijf winnaars geselecteerd.

De bands: Better Off, Recession Youth, Maniac Forces, Prospect en Phoenix’Ashes zullen op 22 mei in Poppodium Grenswerk te Venlo alles gaan geven om de professionele jury te overtuigen.

Voordat deze bands zullen gaan knallen tijdens deze spannende finale, krijgen ze op tweede paasdag een coachingssessie aangereikt in het Venlose Poppodium van boeker Jeps Salfischberger van MOJO concerts. Het belooft een leerzame, te gekke dag te worden!
Iedereen is van harte welkom om deze eerste editie van Guts & Glory Limburg live mee te maken op vrijdag 22 mei in Poppodium Grenswerk te Venlo. Kaartenkosten 7,50 in de voorverkoop zijn vanaf vandaag te koop via www.grenswerk.nl/tickets.

Previous post

Review: Splendid - The Good Life

Next post

Review: Ruud Fieten - In Orbit

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.