Persbericht

Navarone terug in Grenswerk

Eerste act in feestweekend Vijf jaar Grenswerk!

De Nijmeegse rockband Navarone staat zaterdag 19 oktober in Grenswerk in Venlo. Maar de band is vanavond eerst nog één van de vier finalisten in The Voice of Holland. Het is voor het eerst dan een band meedoet aan het programma. Het optreden van Navarone is onderdeel van een feestweekend rond het vijfjarig bestaan van Poppodium Grenswerk. De komende weken worden meer shows aangekondigd. De kaartverkoop voor het concert van Navarone is meteen gestart.

In oktober bestaat Poppodium Grenswerk in Venlo vijf jaar. Het was de Belgische singer/songwriter Milow die op 17 oktober 2014 het allereerste optreden in Grenswerk gaf. Inmiddels heeft Grenswerk meer dan 1000 activiteiten georganiseerd. Het Venlose poppodium wil het vijfjarig bestaan uitgebreid vieren in datzelfde weekend, maar dan exact vijf jaar later. De komende weken zullen andere shows aangekondigd worden.
Het concert in Grenswerk is onderdeel van de Mixing It Up tour van Navarone. Tijdens deze zeer exclusieve tour speelt de band naast hun eigen werk ook covers van hun optredens bij The Voice Of Holland of als huisband bij Giel. Ook komen er extra muzikanten, gastoptredens en allerlei extra’s.

De tickets zijn nu verkrijgbaar op de site van Grenswerk.

Previous post

SharQ Talk Sessions #44: An introduction to Cedar Spring

Next post

Sam & Julia presenteren langverwachte debuut EP 'So Far, So Good

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.