Persbericht

Persbericht: Ann White presents: Show Off Sunday! in Cinetol op 9 april

Op zondag 9 april presenteert de Amsterdamse zangeres Ann White Show Off Sunday! in Cinetol. Ze deelt die avond het podium met de opkomende talenten OONA en Yasmin. De aanvang is 20.00 uur en kaartjes zijn voor slechts 7 euro te koop aan de deur.

Ann White is een zangeres met een boodschap. Haar nieuwste single ‘Canvas’ is een wake-up call voor de generatie die nu opgroeit. De generatie die het leven onbewust bekijkt door een Instagram filter. ‘Canvas’ is een statement; je hoeft niet perfect te zijn. We zijn allemaal mooi, laat jezelf zien zonder je achter verschillende lagen te verschuilen.

Ann White startte haar muzikale ontdekkingstocht in de bollenschuren van het boerendorp waar ze opgroeide. Samen met haar band (met drummer Henri van de Berg, gitarist Andrew Riezebeek, bassist/ toetsenist Maarten Helsloot en backingvocalisten Djem van Dijk en Kim Schulte) maakt Ann muziek die de harten van het publiek sneller doet kloppen. Hun ijzersterke live set schijnt als een sferische mood lamp met verschillende kleuren waarbij ook het donker niet geschuwd wordt. Met inspiraties als St. Vincent en Gorillaz combineert Ann White excentrieke beats, kleurrijke hooks met  opzwepende melodieën en catchy refreinen.

www.facebook.com/AnnWhiteBand
www.facebook.com/events/1906346839594573
www.cinetol.nl

Previous post

Persbericht: Epica kondigt 3 nieuwe NL clubshows aan voor najaar 2017 (Zwolle, Haarlem, Nijmegen); support act is MayaN (NL)

Next post

Promotions: Jera on Air - 22/23/24-06-2017

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.