Persbericht

Persbericht: Boris komt met nieuwe EP terug naar Venlo

iab_artwork_1920x1080_clean

Na een bewogen jaar is Boris (voorheen Bo Saris) terug met een gloednieuwe EP getiteld ‘Best of Me’. In het voorjaar van 2017 toert hij langs de Nederlandse podia en sluit hij af in Grenswerk. Een homecoming show die een nieuwe periode voor Boris inluidt. Op vrijdag 31 maart 2017 staat hij dus weer in Venlo, na twee uitverkochte shows in 2015 (Grenswerk en Maaspoort). De voorverkoop is meteen gestart.

Na ruim een jaar van afwezigheid waarin Boris zich bezig hield met het afwikkelen van zakelijke beslommeringen en de tijd heeft genomen om zichzelf te herontdekken en te ontwikkelen, is het moment daar. Een vernieuwde sound, nieuwe songs en een nieuwe show. “Ik kom uit de jaren tachtig maar door de emotionele fases waar ik door ben gegaan ben ik me enorm bewust geworden van de blues. Ik heb dit verwerkt in een sound die anders is dan mijn vorige albums, ik ben gegroeid tot wie ik nu ben. I am Boris!”

De tour voor deze nieuwe EP start begin 2017 in Paradiso, en luidt een nieuwe periode voor Boris in. Mismanagement en grote geldschulden zorgde in de afgelopen jaren voor grote problemen. Zijn bedrijf ging failliet en op zijn huis werd beslag gelegd. Ondertussen is er een schikking getroffen en lijkt Boris zich weer volledig op de muziek te kunnen gaan richten. De nieuwe EP ‘Best Of Me’ is daarvan het startsein.

Previous post

Review: Sonic Syndicate - Confessions

Next post

Review: Myles Sanko - Just Being Me

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.