Promotions

Persbericht: Boris met nieuw album naar NIEUWE NOR

Venlose soulzanger presenteert ‘NEON: funk in a different light’

Boris is terug! Op 20 april presenteert de Venlose soulzanger zijn nieuwe album ‘Neon: Funk In A Different Light’ in Paradiso Amssterdam. Drie weken later kan ook het Limburgse publiek genieten van een concert van de voormalig Idols-winnaar. Hij concerteert op 11 mei 2018 in de NIEUWE NOR in Heerlen.

Venlonaar Boris Titulaer werd bij het grote publiek bekend door zijn deelname aan Idols in 2003. Zijn gevleugelde uitspraak ‘Keep The Funk Alive’ werd zijn trademark en zijn eerste single kwam direct op nummer één in de Top 40 terecht. De drie studio-albums die de popzanger sindsdien uitbracht eindigden hoog in de charts in binnenland. Hierna verlegde Boris zijn creatieve grenzen en woonde een tijd in Engeland. Zijn vierde album ‘Gold’, in 2014 uitgebracht onder de naam Bo Saris, kwam dan ook uit op het Britste label Decca Records (Universal), waarvan de eerste single ‘She’s On Fire’ een onstuitbare radiohit werd. De Britten doopten Boris om tot “modern day soul sensation”. Boris werkte samen met supersterren als Angie Stone en John Legend, maar ook de nieuwe generatie popartiesten zoals Maja Jane Coles, Chase & Status en The Chainsmokers.

Na een bewogen tijd en een (gedwongen) radiostilte heeft Boris in 2017 veel nieuwe muziek gecreëerd. In april 2018 brengt hij zijn nieuwe album “NEON: Funk In A Different Light” uit, waarop hij zijn geliefde funk samensmelt met een hedendaagse sound. Het album komt tot stand door een crowdfunding-actie en wordt op 20 april gepresenteerd in de Amsterdamse poptempel Paradiso. Op vrijdag 11 mei 2018 komt Boris naar Heerlen voor een concert in de NIEUWE NOR.

vr. 11 mei 2018
locatie: NIEUWE NOR, Heerlen
€ 18,50 (voorverkoop) | € 21 (avondkassa)

Previous post

Persbericht: Nieuwe clubtour Racoon

Next post

Persbericht: 16 NIEUWE NAMEN VOOR DAUWPOP

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.