Persbericht

PERSBERICHT: Chris Eureka en Michael Raven naar Roepaen in Ottersum

Singer songwriters op 2 oktober aanstaande in ‘Night Club’ van poppodium

Op 2 oktober keert de Amerikaanse singer songwriter Chris Pureka terug in Roepaen. Voor de derde keer keert deze dame terug naar Ottersum en het belooft wederom een fantastisch concert te worden. Eerder dit jaar kwam haar nieuwe album ‘Back In The Ring’ uit, waarvan onlangs de single ‘Silent Movie’ uitgebracht werd. Pureka trad eerder op met o.a. Gregory Alan Isakov en is een echte aanrader voor fans van Bruce Springsteen, Ryan Adams en Patty Griffin. De support wordt verzorgd door de Limburgse singer songwriter Michael Raven.

De muziek van Chris Pureka pakt je bij het beluisteren meteen bij de kladden. De meesterlijk vibrato in haar stem, de prachtige teksten en de instrumentale omlijsting zijn van uitzonderlijke klasse. Bezieling en intensiteit zijn de steekwoorden voor de muziek van deze uit New England afkomstige dame. Een unieke kruising tussen Neill Young en Gillian Welch, maar wie je vooral hoort is Chris Pureka!

Support act Michael Raven zat bij de laatste 8 van het televisie programma ‘De Beste Singer-Songwriter’ in 2015 en was al te zien bij ‘De Wereld Draait Door’. Zijn muziek is authentiek, ambachtelijk en neemt je mee op reis. Michael’s stem doet soms wat denken aan die van Marcus Mumford van Mumford and Sons, en met poëtische teksten vol metaforen en diepe lagen over het dagelijkse leven kleurt hij zijn nummers in. Dit jaar doet Michael mee aan ‘De Grote Prijs van Nederland’, waarin hij reeds de kwart finale bereikt heeft.

zondag 2 oktober
Chris Pureka (USA) + Michael Raven

Aanvang: 15.00 uur | Tickets: € 10,00 (VVK) – € 12,50 (dagkassa)

Previous post

SharQ Bite: Airbourne - Breakin' Outta Hell

Next post

Review: Diggy Dex – Golven

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.