Persbericht

Persbericht: Danko Jones (& Black-Bone) naar Poppodium Volt!

Danko-Jones-by-Dustin-Rabin-press

De ‘Most Ridiculously Entertaining & Exciting Live Band’ van de wereld komt naar Volt! Niemand minder dan DANKO JONES zal op donderdag 4 augustus in Sittard neerstrijken voor een show die bol zal staan van alle soorten Rock ’n Roll en ongetwijfeld een visueel spektakel…

Danko Jones

Sinds 1996 staat Danko Jones al aan de top van de Rock ’n Roll. Inmiddels hebben ze getourd met o.a. Motörhead, Guns ’n Roses en The Rolling Stones en stonden ze op festivals als Pukkelpop, Werchter, Reading, Lowlands, Pinkpop, Sziget en Bospop.
In 2010 werd een video gemaakt voor het album ‘Below The Belt’, waarin onder andere Elijah Wood te zien was. De trilogie werd later uitgebracht als een short film. Hun laatste album, ‘Fire Music’, kwam uit in 2015. Deze plaat bevat een gevarieerd aanbod aan nummers die allemaal barsten van de testosteron. Het Nummer ‘Gonna Be A Fight Tonight’ is zelfs gebruikt bij de Royal Rumble.

Zeven albums en talloze optredens verder is het nu de beurt aan Poppodium Volt om de Canadezen uit Toronto te verwelkomen in Sittard op donderdag 4 augustus. En de band bestaat dit jaar 20 jaar, dus reden temeer voor een feestje op het podium!

Black-Bone

Dat Eindhoven niet vies is van een beetje gitaarmuziek mag bekend zijn. Dat de jongens van Black-Bone deze waarheid nog eens extra bevestigen weet misschien nog niet iedereen. Deze band maakt naar eigen zeggen ‘No Bullshit Rock N Roll’. Dit jonge trio, uit Eindhoven dus, speelde eerder al als support bij Saxon, Slash, Status Quo, Deep Purple, Mustasch and Chickenfoot. Hun laatste album ‘Blessing in Disguise’ is gemixt door niemand minder dan Peter van Peter Pan Speedrock en klinkt alsof Thin Lizzy modderfakking fat is geworden.

Danko Jones + Support: Black Bone
Donderdag 4 augustus
Poppodium Volt / Odasingel 88
Tijden: deur 19:00, aanvang 20:00
Voorverkoop: 19 e
Dagkassa (indien voorradig): 21 e
Tickets en meer info via www.poppodium-volt.nl

Previous post

Persbericht: Delain- Moonbathers (EN)

Next post

Review: Deadlock - Hybris

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.