Persbericht

Persbericht: EVIL INVADERS Kondigt headline shows aan in Kasteel De Renesse + Trix Antwerpen

België’s snelst groeiende metalband EVIL INVADERS kwam in september terug met een gloednieuwe plaat “Feed Me Violence” en hun snelheidstrein lijkt nu écht vertrokken! Na een uitverkochte albumshow in Aarschot, een Europese tournee en een Belgische clubtour in december, kondigt de band nu 2 nieuwe headline shows aan in 2018. EVIL INVADERS speelde 2 weken terug nog op Colombia’s grootste metalfestival Metal Millennium en nog voor het einde van de zomer zal de band touren in Rusland en Oost-Europa. De festivalzomer belooft ook weer druk te worden met oa. Show op het befaamde Wacken Open Air Festival in Duitsland. Maar eerst kondigen ze dus eindelijk nieuwe shows aan in België, en dat belooft in stijl te zullen gebeuren!

Om gehoor te geven aan de groeiende vraag naar shows in eigen land kondigt EVIL INVADERS twee headline shows aan die meteen kunnen tellen! Zo zal de band op 31 maart aantreden in de ridderzaal van het Kasteel De Renesse in Oostmalle, en op 22 september in de grote zaal van Trix Antwerpen. Na eerder uitverkochte headline shows in Vosselaar, Hasselt en Aarschot kiest de band vier jongeheren uit de Kempen en Limburg er nu voor om meer aandacht te besteden aan de locatie en de “experience” van een EVIL INVADERS-show. Het Kasteel De Renesse is een authentiek kasteel waar de band in een ware ridderzaal hun furie de vrije loop zal laten. De kasteelshow zal een intiemere ervaring zijn (170 capaciteit) met leuke verassingen voor de fans.

In Trix Antwerpen, daarentegen, zal de band hun grootste headline show tot dusver presenteren (1100 capaciteit) en beloven de heren er productioneel alles uit de kast te halen. In Trix zal de band voor de eerste keer hun volledige showproductie kunnen opstellen en zal alles opgenomen worden voor een speciale live DVD!

Tickets voor de show in Kasteel De Renesse zijn verkrijgbaar via: www.evilinvaders.be

Tickets voor de show in Trix, Antwerpen zijn verkrijgbaar via: www.trixonline.be

Previous post

Persbericht: Bakersongs kondigt dubbel-EP ‘Words / In A Dream’ aan 

Next post

Persbericht: Breaking The Chains lanceert Crowdfunding

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.