Persbericht

Persbericht: EXCLUSIEVE NEDERLANDSE ZOMERSHOW EPICA 11-6 IN BIBELOT DORDRECHT

Tickets te koop vanaf zaterdag 25-2 om 10.00 uur

Epica heeft zojuist bekend gemaakt een exclusieve Nederlandse zomershow te geven in Bibelot Dordrecht op zondag 11 juni. Support acts zijn Evil Invaders (BE) en 3rd Machine (NL). Tickets zijn te koop vanaf zaterdag 25 februari 10.00 uur. Epica heeft er bewust voor gekozen om in het drukke festivalseizoen -o.a. Greenfield Festival (CH), Download Festival (FR), Graspop (BE) en Novarock (AU)- niet alleen maar grote festivalshows te doen maar juist ook terug naar de basis te willen met deze clubshow in Dordrecht.

Vorig jaar september bracht de band zijn zevende studio-album The Holographic Principle uit (dat positie #22 van de world sales charts bereikte), waarna het zestal zijn zoveelste succesvolle wereldtournee deed door onder meer Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. Daarna volgde Europa met als voorlopige apotheose een uitverkochte show begin deze maand in het legendarische Le Zénith in Parijs voor 5000 bezoekers. De aftermovie van deze Europese tournee staaat sinds maandag online:

Epica-gitarist Mark Jansen: “Epica is eigenlijk een permanente rit in een rollercoaster. Nadat we ons nieuwe album vorig jaar hadden uitgebracht, stapten we in het vliegtuig en gingen we weer op weg naar onze trouwe fans in alle windstreken. Ook voor 2017 staat onze agenda weer ramvol met shows in onder meer Rusland, Azië en opnieuw naar Midden- en Zuid-Amerika. We gaan veel festivalshows doen, dus wilden we heel graag een relatief intieme clubshow in Nederland doen, zodat we onze fans als het ware weer kunnen zien, horen en ruiken.”

Previous post

Review: Trip to Dover - Fade into Gold

Next post

Persbericht: Seun Kuti met band van vader Fela naar Grenswerk

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.