Persbericht

Persbericht: Getalenteerde Nepanto maakt animatiedebuut met nieuwe Secret Rendezvous videoclip

7b936853-fefa-4215-89f8-8fd14bb41ed2

What About Us’ is de nieuwe single van het tweede Secret Rendezvous album dat begin 2017 zal uitkomen. De band heeft gekozen voor een nieuwe visuele stijl en illustrator Nepanto gevraagd om een animatie bij het liedje te maken.

Zangeres Sietske vertelt: “We kennen Nepanto al jaren als zangeres Ninthe. De afgelopen jaren heeft ze zich ook ontwikkeld als illustrator. We zijn groot fan van haar illustraties en  vroegen haar of ze een videoclip voor ‘What About Us’ wilde maken. Ze had nog nooit eerder een animatie gedaan, maar ze vond het nummer te gek en was enthousiast om het te doen. We zijn enorm vereerd dat ze haar debuut als animator maakt met onze single ‘What About Us’”.

Nepanto legt het verhaal achter de animaties uit: “Gedachteloos over straat lopen, wegkwijnend in je gevoel van eenzaamheid. Het lijkt alsof je de hele tijd onderweg bent, maar eigenlijk weet je zelf niet meer goed waarheen. De enige manier om te ontsnappen aan je eigen verdriet is je terugtrekken in je herinneringen van fijne tijden.”

 What About Us’ komt op vrijdag 18 november uit als Vevo Power Première. De single heeft inmiddels al airplay gekregen op 3FM en Radio 2.

www.secretrendezvous.org

www.nepanto.com

Previous post

Persbericht: ScumBash #4 op zaterdag 4 maart 2017 in RDM Onderzeebootloods Rotterdam met Kadavar, Legion of the Damned, Batmobile e.v.a.

Next post

Persbericht: Newsflash: metalsensatie Fleddy Melculy (BE) lanceert nieuwe (ranzige) video ''Geen Vlees Wel Vis'

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.