Persbericht

Persbericht: Gill Landry (Old Crow Medicine Show) naar Roepaen Ottersum

Bekend van de film Big Easy Express met Mumford and Sons en Edward Sharpe & Magnetic Zeros

1506853_10155089839030128_1672860288914448683_nDe Amerikaanse folk- en country zanger Gill Landry komt op zondag 11 September naar Roepaen Ottersum. Gill is bij het grote publiek vooral bekend van de band Old Crow Medicine Show, die was onder meer te zien was in de film Big Easy Express waarin ze samen met Mumford & Sons en Edward Sharpe & the Magnetic Zeros door de Verenigde Staten reisden en optredens verzorgden. De film leidde tot een Grammy en de band werd een gevestigde naam in de folk- en country scene. Op eigen titel heeft Gill drie solo albums uitgebracht, waarvan hij op 11 September werk komt spelen in Roepaen.
Gill Landry is een singer-songwriter en multi-instrumentalist uit Louisiana. Jaren lang trok hij door Europa en de Verenigde Staten als straatmuzikant. Vaak alleen, soms met zijn eerste band The Kitchen Syncopators. Vanaf 2004 was hij vaak op pad met Old Crow Medicine Show. Ondertussen schreef hij songs over zijn ervaringen onderweg en bouwde aan een repertoire dat er wezen mag. Hartzeer, eindeloos rondtrekken, zijn kleurrijke vrienden- en kennissenkring, maar ook triviale zaken uit het dagelijks leven inspireren hem.
Inmiddels heeft Gill Landry drie soloplaten op zijn naam staan waarvan zijn zelfgetitelde album ‘Gill Landry´ met daarop de singles ‘Just Like You’ en ‘Funeral in My Heart’ de meest recente is. De kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 22 Juli aanstaande via www.roepaen.com, en tickets kosten 12,50 per stuk.

Zondag 11 September
GILL LANDRY (USA)
Aanvang: 15.00 uur | Deuren: 14.00 uur
VVK: € 12,50 | Dagkassa: € 15,00

Previous post

Review: HAZE - Fake Friend EP

Next post

Persbericht: Max & Igor Cavalera - ‘Return To Roots’: 20-jarige Sepultura-album ‘Roots’ integraal uitgevoerd in 013

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.