Persbericht

Persbericht: Grenswerk en RUIS slaan handen ineen voor NYE

13235240_1153577594681799_748869969658119149_o

Grenswerk organiseert dit jaar een nieuwjaarsfeest in samenwerking met RUIS. Grenswerk opent net als vorig jaar het complete pand voor het vieren van de jaarwisseling. Vorig jaar was Grenswerk NYE compleet uitverkocht. Tickets zijn 15 euro in de voorverkoop en te krijgen via www.grenswerk.nl en verschillende voorverkooppunten.

Verschillende lokale collectieven zoals Venlo-Zuid Soundsystem en Border Collective verzorgen ook onderdelen van het programma. Verspreid door het hele pand van Grenswerk zijn allerlei area’s waar allemaal verschillende soorten muziek te horen zijn. Het programma zal bestaan uit bass, eclectic, techno, house, hip hop en disco en wordt in een later stadium bekend gemaakt.

Het feest start op 31 december om 22:00 in het eetcafé, hier kan rustig afgeteld worden tot 2017 begint. Hiervoor zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar in de voorverkoop. Op 1 januari om 00:30 gaan de deuren van het hele pand open voor het grote publiek.

Ook biedt Grenswerk weer twee bus-routes aan. Een vanuit Tienray, Horst, Sevenum en Grubbenvorst en eentje vanuit de andere kant van de Maas: Well, Wellerlooi, Arcen, Lomm, Velden. Deze tickets zijn los te krijgen op de site van Grenswerk voor 5 euro.

Previous post

Persbericht: Amerikaanse folk band Darlingside naar Roepaen

Next post

Persbericht: BRAINPOWER & RE:FRESHED ORCHESTRA 15 JAAR ‘VERSCHIL MOET ER ZIJN’

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.