Persbericht

Persbericht: Hollandse avond in De Doolhof

Op zaterdag 15 juli vindt het evenement Viva Hollandia plaats in openluchttheater De Doolhof in Tegelen. Viva Hollandia is een festival met Nederlandstalige artiesten. De hoofdacts zijn Timo Martin, Jan en Anny, Vinzzent, Danny Froger en Thomas Berge. De kaartverkoop is meteen van start via www.viva-hollandia.nl

Nederlandstalige artiesten Tino Martin voormalig BZN duo Jan en Anny, Vinzzent, Thomas Berge, Danny Froger, Jeffrey Heesen Feest DJ Barry, Niels van den Brand en Patrick Valentijn treden tijdens deze avond op. Viva Hollandia is op zaterdag 15 juli van 18:30 tot 00:00 in Openluchttheater De Doolhof.

Op donderdag 13 juli speelt Golden Earring in De Doolhof. Op vrijdag 14 juli staat Racoon op de planken in Tegelen. Tickets voor deze twee concerten zijn te krijgen via de website van Grenswerk.

Kaarten voor Viva Hollandia zijn te verkrijgen op de website www.viva-hollandia.nl of bij de volgende voorverkoopadressen: Plus Savelkoul in Reuver, Marskramer in Belfeld, The Read Shop in Tegelen, Sounds in Venlo of Huis van de Streek in Horst.

Previous post

Persbericht: Voor het gratis toegankelijk popfestival Schollenpop op zaterdag 5 augustus a.s. zijn nieuwe namen bekend.

Next post

Review: Unleash The Archers - Apex

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.