Persbericht

Persbericht: Israel Nash met nieuwe EP naar Roepaen

Na een fantastisch optreden in 2012 – toen nog onder zijn volledige naam ‘Israel Nash Gripka’ komt de Amerikaanse singer songwriter Israel Nash op 26 Februari aanstaande terug naar Roepaen. Nash wordt geroemd om zijn bloedmooie liedjes waarin de Amerikaanse traditie sterk geworteld is. Onlangs kwam zijn nieuwe EP ‘Neighbors’ – waarop hij samenwerkte met the Bright Light Social Hour – uit – waarop onder meer de single ‘Lupita’ te horen is. De kaartverkoop voor het concert van Israel Nash op 26 Februari is reeds gestart en verloopt zeer voorspoedig. Tickets kosten € 12,50 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via www.roepaen.com.

Mede dankzij een snel groeiende live reputatie en fanbase kon je de afgelopen jaren bijna niet om Israel Nash heen. Zijn album ‘Rain Plains’ uit 2013 ontving lovende kritieken in de internationale pers, Nash werd een graag geziene gast bij de radio omroepen NTR  en KEXP en de video’s die hier werden opgenomen gingen binnen no time viral op het internet. Ook was Israel Nash te zien in een World Cafe sessie, wat wederom tot lovende kritieken leidde in de internationale pers. 

In November 2016 bracht Israel Nash samen met de Amerikaanse band The Bright Light Social Hour de EP ‘Neighbors’ uit. Een succesvolle samenwerking tussen de twee groepen, waarvan de single ‘Lupita’ het goed deed in de internationale indie charts.

De kaartverkoop voor het concert van Israel Nash is reeds gestart. Tickets kosten € 12,50 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via www.roepaen.com.

Previous post

Persbericht: Black Label EP release show met special guests Crazy Cult Roadshow en Skullsuit

Next post

Persbericht: Slayer to release comic book "Repentless #1"

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.