Persbericht

Persbericht: Joia verkent de grens tussen gek en normaal in ‘Living It Now’

Joia staat voor powerpop met een flamboyante twist. Eind vorig jaar speelde de Rotterdamse zangeres samen met haar band in Paradiso in de finale van de Grote Prijs Van Nederland. Nu presenteert zij haar waanzinnige nieuwe single ‘Living It Now’, de eerste release van het gelijknamige album dat in mei uitkomt.

De filmische video clip die bij ‘Living It Now’ hoort, werd in één weekend opgenomen in de Roepaen. Een voormalig klooster in Limburg waar vroeger verstandelijk gehandicapte kinderen werden opgevangen. Joia werkte samen regisseur Stefan Mandersloot, scenario schrijver Sid Duit en een groep gepassioneerde groep acteurs. Het resultaat is een meeslepende clip die je zeker vaker dan één keer wil zien.

In ‘Living It Now’ verkent Joia de grens tussen ‘gek’ en ‘normaal’ zijn. ‘Living It Now’ gaat over het loslaten van angsten en kaders om de liefde zonder oogkleppen op en in het moment te kunnen ervaren. “Je moet toch keuzes maken op basis van wat je nu voelt en weet. En laten we dan niet van de angst uitgaan maar vanuit de liefde. Als die dan onwaar of tijdelijk bleek te zijn dan hebben we in ieder geval de liefde geleefd”, legt Joia uit.

Single ‘Living It Now’ is vanaf 6 maart beschikbaar via alle bekende platforms. De release van album ‘Living It Now’ staat gepland voor 19 mei 2017 met een release party op een super toffe locatie in Rotterdam Oost.

Beluister ‘Living It Now’ via Spotify: http://hyperurl.co/uci9gs
Beluister ‘Living It Now’ via iTunes: http://hyperurl.co/eqr7z3

www.joiamusic.nl
www.facebook.com/joia.artist

Previous post

Persbericht: HIM ANNOUNCE FAREWELL TOUR: LOVE METAL LEGENDS HIT THE ROAD FOR THE LAST TIME THIS YEAR

Next post

Persbericht: TRAVIS SCOTT, NAS, HOPSIN EN MEER NAAR WOO HAH! FESTIVAL 2017

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.