Persbericht

Persbericht: Judas Priest keert terug naar 013!

JUDAS PRIEST KEERT OP DINSDAG 17 NOVEMBER 2015 TERUG

NAAR 013 TILBURG VOOR EEN EXCLUSIEVE NL SHOW

 Op 17 november keert de Britse heavy metalgrootheid Judas Priest terug naar 013 Tilburg voor een exclusieve NL show, voorlopig de laatste in ons land. Wie de in prima conditie verkerende frontman Rob Halford onlangs aan het werk zag weet wat te verwachten: een twee uur durende show met vooral veel greatest hits. De voorverkoop start dinsdag 7 juli om 9 uur via 013.nl.

Judas Priest press

 

En dat zijn er nogal wat aangezien de band sinds zijn oprichting meer dan 45 jaar geleden 28 albums, 33 singles en 17 videoclips uitbracht waarvan er wereldwijd in totaal ruim 45 miljoen werden verkocht. Inmiddels groeiden drie generaties rock- en metalfans op met Priest-anthems als ‘Breaking The Law’, ‘Sinner’, ‘Painkiller, ‘Hell Bent For Leather’, ‘Living After Midnight’, ‘Heading Out To the Highway’, ‘Electric Eye’, ‘You’ve Got Another Thing Coming’ en de klassieke ballads ‘Victim Of Changes’ en ‘Beyond The Realms Of Death’.

Talloze heavy bands groeiden sinds de jaren zeventig op naar voorbeeld van deze iconische Engelse helden. Maar Judas Priest is niet alleen muzikaal van essentieel belang geweest voor de evolutie en profilering van het heavy genre. Ook qua visuals en imago (zwart leer, studs, spikes, kettingen en een ronkende motor op het podium) ontwierp Judas Priest de blauwdruk voor generaties bands ná hen. Grondleggers; veteranen; pioniers of Metal Gods – mis ze hoe dan ook niet! Het laatste woord is aan The Priest zelf: “Cause what’s the point in living, unless you’re living wild?” Zo is het maar net.

 JUDAS PRIEST

(Geen support)

Dinsdag 17 november 2015 | aanvang 20:30 | zaal open 19:00

Tickets € 49,- (excl. servicekosten) | Voorverkoop vanaf dinsdag 7 juli, 9:00 uur

013, Veemarktstraat 44, Tilburg, www.013.nl

Previous post

SharQ Bite: Morglbl - Tea Time for Punks

Next post

Persbericht: Dragony

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.