Persbericht

Persbericht: Lustrum editie festival La Truite Magique (B)

La Truite Magique Houffalize 11-08-2017

Na vier geslaagde edities wordt La Truite Magique opnieuw georganiseerd volgens het succesvolle concept van intimiteit en exclusiviteit. De vijfde editie van La Truite Magique vindt plaats van 10 t/m 12 augustus. De reeds bevestigde acts zijn: Eilen Jewell (USA), True Strays (UK), The SIlverfaces (NL), Chemtrails (UK), Dadawaves (BE), Freeborn Brothers (POL), Funke and the Two Tone Baby (UK), June Bug (FR), Love Machine (DE), Porridge Radio (UK) Scott Yoder (USA), Snowapple (NL), Trongate Rum Riots (SCO) en Uncle Wellington (BE).
Locatie: Vallei van herberg La Truite d’Argent, Cetturu 1, Tavigny/Houffalize BE.

Een festival in de bossen is een onbetaalbare ervaring.

La Truite Magique is een kleine ontspannen variant van de grote festivals en is gericht op mensen die graag nieuwe dingen willen ontdekken. Een festival op mensenmaat, met ruimte en bossen in een feeërieke vallei in de Ardennen. Een weekend lang ver weg van de bewoonde wereld om de boel de boel te laten.
La Truite Magique staat voor drie dagen ontspannen genieten, lekker eten met als basis een tof muziekprogramma verdeeld over drie podia waardoor het een unieke beleving wordt.

Bob Muileboom, organisator van La Truite Magique: “Muzikaal wordt de magie verzekerd door een spannende mix van genres. Waar we vooral op letten, is dat we zo weinig mogelijk bands programmeren die op de Nederlandse en Vlaamse festivals te zien zijn. Op deze manier ontdekt de bezoeker veel nieuwe acts in een mooie omgeving. Dan heeft het dus zin om naar de Ardennen te rijden! Geen rock georiënteerde line-up maar een affiche die – geheel in lijn met onze sprookjesachtige locatie van het festival – een stuk fantasierijker wil zijn”.

La Truite Magique vindt plaats op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 augustus 2018 in Tavigny bij Houffalize.

De organisatie van het festival is in handen van Peter Pan Speedrock oprichter Bob Muileboom en Henja Govers (beide uit Eindhoven en eigenaars van de Ardense herberg La Truite d’Argent en bezielers van de concertreeks ‘La Truite Live’ en van ‘Beaverfest’, de voorganger van ‘La Truite Magique’).

Dit jaar zijn maximaal 1000 tickets beschikbaar en de ticketverkoop loopt via www.eventbrite.nl. Er worden alleen driedagen-tickets verkocht waarbij een plek op de tentencamping en ontbijt is inbegrepen. Een groot deel van de camping ligt direct aan een meanderend riviertje in de festival vallei.

Tickets
3 Day Weekend Ticket: € 69,50.
Early Bird Magic 3 Day Combi Ticket inclusief 2 x ontbijt € 119,50.
Early Bird 3 Day Camper’ Ticket voor twee personen: € 239,-

Tickets en info via www.la-truite-magique.com/­­­

La Truite Magique website & Social Media
http://www.la-truite-magique.com/
https://www.facebook.com/Latruitemagique.festival

Previous post

Persbericht: Funkgrootheid Maceo Parker naar Grenswerk

Next post

Review: Phantom Elite – Wasteland

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.