Persbericht

Persbericht: Mama’s Pride strikt veelbesproken Belgisch talent Tamino

14 maart 2017, Geleen – De getalenteerde singer-songwriter Tamino uit Antwerpen is een van de nieuwe namen op het gratis festival Mama’s Pride in Geleen. Naast Tamino staan ook Orange Skyline, GUTS, Paul Sinha, Pink Oculus, 45ACIDBABIES en Moeder’s Mooiste op het programma. Headliners HAEVN en DeWolff waren al eerder bekend. Mama’s Pride vindt plaats rondom Moederdag, op 13 en 14 mei 2017.

Tamino (foto: Esther van der Heijden)Tamino heeft op dit moment in eigen land een hit met het gevoelige ‘Habibi’. België lijkt te klein voor de singer-songwriter, met twee uitverkochte concerten in de Brusselse AB en een optreden tijdens Rock Werchter op de planning. In Nederland scoort Orange Skyline met het nummer ‘Sound & Fury’. De Groningers mengen op hun debuutalbum aanstekelijke britpop met elektronische elementen. Ook de komst van GUTS naar het Geleense festival mag niet onopgemerkt blijven. De Parijse DJ en producer neemt een volledige soulband mee om Mama’s Pride op 14 mei feestelijk af te sluiten met uiterst zomerse en funky hiphopbeats.

Vier talentvolle Nederlandse bands op het affiche zijn Pink Oculus, Paul Sinha, 45ACIDBABIES en Moeder’s Mooiste. De laatste was finalist van de Limburgse muziekwedstrijd Nu of Nooit. Eerder maakte de organisatie van Mama’s Pride het eerste deel van haar festivalprogramma bekend. HAEVN en DeWolff zijn de headliners. Daarnaast komen muzikale smaakmakers als Fleddy Melculy, The Grand East, Ferocious Dog, Bohemian Betyars, Hot House & The Horns en Morgana’s Illusion naar Geleen.

De 23e editie van het gratis toegankelijke muziekevenement vindt plaats in het Burgemeester Damenpark in Geleen. Zaterdag 13 mei start het festival om 15:00 uur ’s middags. De laatste noten zijn een dag later, op zondag 14 mei, om 23:00 uur te horen.

Previous post

Promotions: Jera on Air - 22/23/24-06-2017

Next post

Persbericht: Programma Down By The River compleet

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.