Persbericht

Persbericht: Model Depose tekent bij Trisol en Darktunes

Single en debuutalbum ‘Splitting Light’ verschijnen dit najaar

b3ae4bc6-d739-4614-a1b0-73feab23fa55

De Groningse formatie Model Depose kan met de nodige trots melden dat zijn debuutalbum ‘Splitting Light’ eind september uitkomt bij het grote en gerenommeerde Duitse elektrolabel Trisol (digitale release) en het daaraan gekoppelde Duitse label darkTunes (fysieke cd). De cd wordt voorafgegaan door een single en zal in Nederland worden gedistribueerd via Suburban Records.

Model Depose wordt gezien als de New Romantics van deze tijd. De door new wave en synthpop beïnvloede popsongs smelten samen met techno-, elektro- en rockinvloeden. De band is dan ook prima op zijn plaats bij Trisol en darkTunes. Dat Trisol erg overtuigd is van de kwaliteiten van Model Depose blijkt wel uit het gegeven dat het label al jaren geen nieuwe signings heeft gedaan en Model Depose nu bij de eerste bands zit die Trisol na al die tijd weer tekent.

De release van het album wordt gevolgd door een clubtour, die van start gaat met twee releaseshows: de eerste in de Sugar Factory in Amsterdam op vrijdag 7 oktober en de tweede in Vera op 8 oktober in hometown Groningen. De overige data van de tour worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Previous post

SharQBite: Wolf Hoffmann - Headbangers Symphony

Next post

Persbericht: Delain- Moonbathers (EN)

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.