Persbericht

Persbericht: Orgel Vreten ECI Cultuurfabriek

In maart 2018 komt het nieuwe album De man en zijn machine van Orgel Vreten uit bij V2 Records. Geen zorgen: de bekende vuige orgels zijn gebleven. Op “De man en zijn machine” worden de orgels bijgestaan door op het eerste gezicht onverwachte machines als vintage synthesizers en ritmecomputers. Elk nummer kent een verrassing: intergalactische melodielijnen worden afgewisseld met dansbare grooves. Deze sounds zijn op zaterdag 24 maart 2018 in de ECI Cultuurfabriek te horen.

Orgel Vreten ontstaat in 2011. In die jaren doet de band drie uitverkochte clubtours en veel zomerfestivals met als hoogtepunt het platspelen van de Lima op Lowlands. 3voor12 over het optreden: ‘Het idee van deze band is natuurlijk onverwoestbaar; immers, wie gaat er niet plat voor de vuige sound van zo’n houten brik met ronddraaiende Leliespeaker?’.

In 2015 maakt Orgel Vreten de theatervoorstelling En de ander i.s.m. dichter Dennis Gaens en Het Zuidelijk Toneel. De voorstelling trekt in 2015 en 2016 langs theaters door heel Nederland. Na deze theatertour werkt Orgel Vreten, met drummer Henri van de Berg, bassist Jan Teertstra, sousafonist Arno Bakker en Darius en Thijs op toetsen, aan het nieuwe album.

Alle informatie op een rijtje
Orgel Vreten
Zaterdag 24 maart

Aanvang: 21:00
Voorverkoop: €15,50
Aan de deur: € 17,00
Kaartverkoop: https://www.ecicultuurfabriek.nl/muziek/orgel-vreten/

Previous post

Promotions: Alles zelf doen? Waarom ook eigenlijk niet.

Next post

Persbericht: Oekraïense popster Ivan Dorn naar Nederland voor exclusief optreden in Paard

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.