Persbericht

Persbericht: Parkway Drive komt naar 013 Tilburg

Parkway Drive

De Australische metalcore-machine Parkway Drive neemt voor haar exclusieve NL show op woensdag 17 februari 2016 in 013 Tilburg twee razend populaire acts mee: de Engelse post-metalcore formatie Architects en het Australische Thy Art Is Murder. Tickets kosten € 30,- (excl. servicekosten).

Architects Poppodium Volt Sittard 16-08-2015

Architects Poppodium Volt Sittard 16-08-2015

Het in 2002 opgerichte Architects is al een poos één van de hotste band in het overbevolkte heavy genre dat het midden houdt tussen metalcore, mathcore,en post-hardcore. De band heeft zijn eigen herkenbare geluid: heavy, agressief, complex maar tegelijk toch melodieus en toegankelijk. Parkway Drive’s landgenoten van Thy Art Is Murder zijn in hun tienjarig bestaan uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde deathcore bands. In juni van dit jaar verscheen hun derde album ‘Holy War’ dat lovende kritieken kreeg van media en liefhebbers.

Thy Art Is Murder Poppodium Volt Sittard 13-08-2015

Thy Art Is Murder Poppodium Volt Sittard 13-08-2015

Parkway Drive zelf is door de jaren heen uitgegroeid tot de meest populaire metalcore band. Het toonaangevende blad Metal Hammer noemde de heren al een van de belangrijkste heavy bands van de laatste jaren. Niet zo vreemd, aangezien de groep alles in huis heeft om mokerhard uit te halen. De platen zijn dan ook gevuld met botte riffs en harde breakdowns. Ze waren al headliner op festivals als Warped Tour, Jera On Air en With Full Force, maar in 2016 komt de band dus ‘gewoon’ naar 013. De groep uit Australië werkt dit najaar aan een opvolger van het veelgeprezen album ‘Atlas’ (2012).

Parkway Drive
+ Architects + Thy Art Is Murder
Woensdag 17 februari 2016 | aanvang 20:00 | zaal open 18:30
Tickets € 30 (excl. servicekosten) | grote zaal | Voorverkoop vrijdag 17 juli om 10:00 uur
013, Veemarktstraat 44, Tilburg, www.013.nl

Previous post

SharQ Bite: Ugly Kid Joe - Uglier than they used ta be

Next post

Live Review: Tad Morose - Spirit of 66 Verviers (BE)

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.