Persbericht

Persbericht: Pollux en Harmonie St. Cecilia verzorgen een speciaal concert in Grenswerk

Op zondag 11 december geven Pollux en de Harmonie St. Cecilia uit Koningbosch een speciaal concert in Grenswerk. Na een eerdere uitvoering in juni in Koningsbosch is nu Venlo aan de beurt. Voor dit muzikale tweeluik gaat de harmonie een unieke samenwerking aan met Frans Pollux, Emil Szarkowicz en BJ Baartmans. Kaarten zijn te krijgen via de website van Grenswerk en via de verschillende voorverkooppunten.

Bij dit concert staat het thema: “Wat bindt cultuurstad Venlo met het grensdorp Koningsbosch, en andersom” centraal. De verschillen en overeenkomsten tussen Venlo en Koningsbosch zullen de rode draad vormen in het programma voor deze avond.

Naast de bekende nummers van Pollux heeft de harmonie, door gerenommeerde Limburgse arrangeurs, speciaal voor dit project nummers laten arrangeren van Pollux’ laatste twee albums ‘Pollux duit Springsteen’ en ‘Neet vergaete de bloome water te gaeve’. Ook zal een geheel nieuw arrangement ten gehore worden gebracht, namelijk een ode aan de ‘afstand’ tussen Koningsbosch en Venlo: ‘Venlonaer oppe Boesj’.

Pollux Grenswerk Open Air 15-07-2016

Pollux Grenswerk Open Air 15-07-2016

Previous post

Persbericht: Laat je meeslepen door het debuutalbum van I Wear* Experiment

Next post

Persbericht: Zuid-Limburgse hiphop-act Red Ribbon Army brengt album uit op ruilkaarten

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.