Persbericht

Persbericht: Roepaen presenteert ode aan The Cult

Op vrijdag 10 maart aanstaande brengt Roepaen een ode aan The Cult. De Britse rock band scoorde in de jaren tachtig grote hits met songs als ‘She Sells Sanctuary’ en ‘Love Removal Machine’ en is een van de meest spraakmakende rockbands uit die tijd. De undercoversessie wordt uitgevoerd door een gelegenheidsformatie rondom zanger Andrew Elt – die met ’s werelds hoogst aangeschreven Led Zeppelin-tribute band ‘Physical Graffiti’ al in de grootste pop zalen in Europa stond. De ticketverkoop voor dit concert is reeds gestart. Tickets kosten slechts € 9,- en zijn verkrijgbaar via www.roepaen.com.

‘She Sells Sanctuary’ is ongetwijfeld een van de grootste rock anthems van de afgelopen decenia. Sinds de single in 1986 uitgebracht werd was de band niet meer weg te denken uit het internationale tour circuit, waarbij het legendarische optreden op Pinkpop in 1992 – toen de band tot grote woede van festival organisator Jan Smeets tot diep in de nacht doorspeelde – nog bij velen in het geheugen gegrift staat.

In 2012 bracht de band rondom zanger Ian Ashbury nog een nieuw album getiteld ‘Hidden City’ uit. Het zijn echter vooral de hits uit de jaren tachtig en begin jaren negentig die de band tot een rock ’n roll legende gevormd hebben. De kaartverkoop voor de undercoversessie van The Cult in Roepaen op 10 maart aanstaande is reeds gestart. Kaarten kosten slechts € 9,- in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via www.roepaen.com

Previous post

Persbericht: Seun Kuti met band van vader Fela naar Grenswerk

Next post

Review: The Charm The Fury - The Sick, Dumb & Happy

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.