Persbericht

Persbericht: Sam Outlaw brengt SoCal Country naar de Joriskerk

img05

De Amerikaanse singer-songwriter Sam Outlaw bracht vorig jaar zijn debuutalbum Angeleno uit en speelde zichzelf daarmee meteen in de kijker. Zijn zelfbenoemde “SoCal Country” zorgt voor een prachtige mix van melancholie én optimisme. Op donderdag 13 oktober staat hij voor een intiem concert in de Joriskerk in Venlo. Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Down By The River & Sedate Bookings. Slechts 140 tickets zijn in de voorverkoop voor €13,- verkrijgbaar via grenswerk.nl of via een van de voorverkooppunten.

Na zijn dertigste verjaardag was het tijd voor drastische verandering in het leven van Sam Outlaw. Hij nam ontslag en werd muzikant. In 2014 bracht hij zelf een EP uit die bijzonder goed ontvangen werd en een jaar later kwam zijn debuutalbum uit. Het album ademt Californië, met een mix van jaren 60 Honky-Tonk tot rauwe jaren 70 pop uit Laurel Canyon. Gitaarlegende Ry Cooder en zijn zoon produceerden het album en speelden bovendien een leuk stukje mee. Ook leden van My Morning Jacket, Dawes en The Punch Brothers droegen bij aan het album.

Naar eigen zeggen begint ieder nummer, hoe vrolijk ook, vanuit een plek van verdriet. Die droevigheid krijgt gelukkig niet de overhand op Outlaw’s debuutalbum Angeleno, maar zorgt voor een melancholische ondertoon die erg lekker is. Met goudeerlijke teksten is er daarnaast plek voor humor en optimisme.

Previous post

PERSBERICHT: MUZIEKGIETERIJ LANCEERT DE TRENCH SESSIONS

Next post

Persbericht: Pink Oculus tekent bij Top Notch en speelt in Paradiso

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.