Persbericht

Persbericht: ScumBash #4 op zaterdag 4 maart 2017 in RDM Onderzeebootloods Rotterdam met Kadavar, Legion of the Damned, Batmobile e.v.a.

scumbash-2016-poster

Een nieuwe editie, een nieuwe datum en een gloednieuwe locatie. Maar wèl hetzelfde succesvolle festival: de vierde editie van het Rotterdamse rock-’n-rollavontuur SCUMBASH vindt volgend jaar plaats op zaterdag 4 maart in de RDM Onderzeebootloods in de Rotterdamse haven (adres: RDM-straat 1). De eerste bevestigde namen zijn Kadavar (D), Legion Of The Damned (NL), Batmobile (NL), Backfire (NL), Death Alley (NL) en Fleddy Melculy (BE). Meer nieuwe acts worden spoedig aangekondigd. De voorverkoop van de voordelige en gelimiteerde Early Bird- (slechts 500 beschikbaar) en Kniptickets start nu zaterdag 19 november om 10.00 uur. Alle informatie over het festival, over de tot nu toe geboekte bands en tickets staat op de website. De festivaltrailer staat hier.

RDM Onderzeebootloods Rotterdam

Organisators Schorem Barbier en Paaspop Events zijn erg in hun nopjes met de nieuwe bijzondere festivalplek die één op één bij het stoere en sfeervolle karakter van ScumBash past. De imposante loods is bereikbaar via de weg (fiets, openbaar vervoer, auto, te voet) maar ook via het water (watertaxi en waterbus); deze video geeft een goed beeld van het fraaie pand. De voorgaande drie edities werd Scumbash in de Van Nellefabriek gehouden. Robert van Schorem: “Daar waren we ineens niet meer welkom. Blijkbaar was Scumbash niet helemaal hun ding. Maar we zouden geen Rotterdammers zijn als we daar geen oplossing voor zouden vinden. Dus bezochten we afgelopen maanden een aantal mogelijke locaties en kozen de tofste uit. Eén die smerig, vuig en op en top Rotterdams is. Tussen de containers -in de haven op Zuid- staat die fenomenale RDM Onderzeebootloods nu op ons te wachten.”

Tickets en start voorverkoop

Early Bird-tickets a €39,- (exclusief servicekosten) zijn online verkrijgbaar via de website. Er zijn slechts 500 Early Birds beschikbaar, dus hier geldt op =op. Ook de Kniptickets zijn gelimiteerd (en verkochten voorgaande jaren razendsnel uit) ; deze kosten €30,-

ScumBash 2013-2015

De eerste drie zeer geslaagde edities van ScumBash trok ken duizenden liefhebbers van psychobilly, punkrock, hardcore, surf, ska, hardrock, country, roots en verwante muziekstijlen -maar vooral ook van een rock-‘n’-roll levensstijl- naar ScumBash in Rotterdam om een mooi feestje te vieren dat een geheel eigen plek in de festivalwereld inneemt.

Website & Social Media

* ScumBash website en tickets

* ScumBash Facebook

* Schorem Haarsnijder en Barbier website

Previous post

Persbericht: Voormalig Heideroosjes-frontman Marco Roelofs begint nieuw muzikaal hoofdstuk met albumrelease in Grenswerk

Next post

Persbericht: Getalenteerde Nepanto maakt animatiedebuut met nieuwe Secret Rendezvous videoclip

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.