Persbericht

Persbericht: ‘Secret Treasures’ is eerste single van nieuw Deleyaman album

e87d662a-08fe-43e0-9d75-a74b04de6a3b

Secret Treasures’ is de eerste single van het nieuwe Deleyaman album ‘The Lovers, The Stars & The Citadel’, dat op 18 november uitkomt.

‘Secret Treasures’ gebruikt de symboliek van een zolder; de plek waar souvenirs en lang vergeten herinneringen bewaard worden. Zanger Aret Madilian werd tijdens het schrijven van de single geïnspireerd door de gebeurtenissen in de wereld. De oorlogen wereldwijd, de moorden op onschuldige mensen en de honderdduizenden vluchtelingen op zoek naar een veilig onderkomen.

Aret vertelt: “Het gebrek aan empathie dat sommige mensen, vooral via social media, laten blijken, maakt mij verdrietig. Ik vind het een triest besef dat hoe meer technologische vooruitgang we boeken, hoe kouder en afstandelijker we lijken te worden. Ik heb het gevoel dat, juist nu, muziek een taal is die vanuit het hart spreekt. En ons herinnert aan onze universele menselijke emoties en behoeftes.”

‘The lover, The stars & The citadel’ is het zevende album van Deleyaman, de release staat gepland voor november 2016. Het album bevat elf nummers en een bijzondere gastrol van Brendan Perry (Dead Can Dance). Hij speelt de Griekse op ‘Escape’ en heeft de percussie van ‘Autumn Sun’ voor zijn rekening genomen.

www.deleyaman.com
www.facebook.com/deleyaman

Previous post

Persbericht: Grenswerk organiseert 90’s NOW avond voor Kidzbase met DSV

Next post

Review: The Answer - Solas

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.