Persbericht

Persbericht: Soulzanger Myles Sanko zoekt leden voor Venlo Soul Choir

De Engelse soulzanger Myles Sanko doet een oproep aan alle Venlonaren met een gouden keeltje. Voor zijn show in Grenswerk wil hij graag samen met Venlose zangers en zangeressen het grootste koor van Venlo vormen. Alle bezoekers die mee willen doen dienen het nummer ‘Come On Home’ in te studeren, zodat ze dit samen met Sanko kunnen uitvoeren. De beste zanger of zangeres van het Venlo Soul Choir wint bovendien een bijzondere prijs. Myles Sanko staat op 12 november in Poppodium Grenswerk met zijn nieuwe album ‘Just Being Me’.

De geboren Londenaar stond eerder al op het hoofdpodium van het Zomerparkfeest en leverde vorig jaar een top show af in Grenswerk. Nu is hij terug met zijn nieuwe album en hij is vastberaden om dit concert zijn beste tot nu toe te maken. Daarom schakelt hij de hulp in van alle Venlonaren met een gouden strot. Wil je meedoen? Studeer thuis het nummer ‘Come On Home’ van Myles Sanko in en zorg dat je op zaterdag 12 november in Grenswerk bent. Alle Venlose zangers & zangeressen vormen dan het Venlo Soul Choir en zorgen samen met Sanko voor een unieke versie van zijn hit. Voor de beste zanger of zangeres ligt bovendien een bijzondere prijs klaar!

Myles Sanko is een Britse soulzanger. Deze swingende ‘soul-man’ straalt op elk podium en heeft in de tussentijd al menige harten veroverd. Zijn laatste album ‘Forever Dreaming’ toont zijn muzikale veelzijdigheid en laat een doorgewinterde muzikant zien met een frisse blik op het leven. Dit is ook soulheld Gregory Porter niet onopgemerkt gebleven. De charismatische optredens van Sanko bevielen Gregory zo goed dat hij Sanko meenam als supportact op zijn Europese tournee. Nu gaat Sanko het met een nieuw album op eigen kracht doen tijdens zijn ‘Just Being Me Tour’.

myles-sanko_portrait_0568-by-simon-buck

Previous post

Review: Arkona - Vozrozhdenie

Next post

Persbericht: KERST KOMT ER AAN!

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.