Persbericht

Persbericht: Succesvolle eerste editie Grenswerk Open Air

13710533_1448395201852560_3269547447789040216_o

De eerste editie van Grenswerk Open Air heeft ruim 4000 bezoekers getrokken. Verdeeld over twee dagen speelden zes acts in openluchttheater de Doolhof in Tegelen. UB40 was de headliner op donderdag en op vrijdag sloot Rowwen Hèze af.
Grenswerk Open Air is een nieuw samenwerkingsverband tussen Poppodium Grenswerk en Double Track. De organisatie is zeer tevreden over het aantal bezoekers en de sfeer tijdens beide dagen. De legendarische Engelse reggaeband UB40 pakte het publiek op donderdag in met klassiekers als Kingston Town, Food For Thought en Red Red Wine. Daarvoor hadden Lucas Hamming en Michelle David & The Gospel Sessions het publiek al goed opgewarmd.
De tweede dag werd afgetrapt door JW Roy & Band. Daarna speelde dialectzanger Pollux. Rowwen Hèze sloot de tweede dag af met een keur aan nummers uit het omvangrijke oeuvre van de band.
Beide dagen is er geen druppel regen gevallen en met name de vrijdag was het een prachtige zomeravond. De organisatie ziet er naar uit om volgend jaar een nieuwe editie te organiseren.

Voor foto’s check deze page.

Previous post

Persbericht: Her Majesty gaat opnieuw de theaters in

Next post

Persbericht: Postyr brengt prijswinnend album ‘Paper Tiger’ eindelijk uit in de Benelux

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.