Persbericht

Persbericht: The Dutch Queen Tribute brengt ode aan Freddie Mercury in Grenswerk

86-08-09_knebworth_14

Op zondag 20 november komt The Dutch Queen Tribute naar Venlo voor een bijzonder concert in Grenswerk. Vijf doorgewinterde muzikanten uit bands als Krezip, Drive Like Maria, Navarone en Anneke van Giersbergen, met Queen als gedeelde liefde zullen deze avond de legendarische Engelse rockband weer tot leven brengen. Tickets kosten €16,- en zijn vanaf nu verkrijgbaar via grenswerk.nl of via een van de bekende verkooppunten.

 25 jaar na de dood van frontman Freddie Mercury komt er eindelijk een waardig Nederlands eerbetoon aan Queen. Merijn van Haren en Kees Lewiszong (beide Navarone), Joost van Haaren (Anneke van Giersbergen, Krezip), Henk Jan Heuvelink (Marike Jager) en Bram van den Berg (Drive Like Maria, Krezip) spelen deze avond niet alleen de hits, maar ook minder bekend materiaal van Queen.

De ene helft van dit gezelschap groeide op met de muziek van Queen, de andere helft ontdekte recentelijk pas  de juweeltjes uit het rijke oeuvre van de band. Reden genoeg om een tribute-band te vormen en daarmee in de voetsporen te treden van de band die steeds grenzen opzocht en vervolgens stadions vol wist te spelen.

Previous post

Persbericht: Elektronicaduo NNENN brengt nieuwe single en clip uit

Next post

SharQ Bite: Oddland - Origins

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.