Persbericht

Persbericht: The Hillbilly Moonshiners brengen ode aan Mumford and Sons

The Hillbilly Moonshiners brengen ode aan Mumford and Sons
Avondvullend mini festival in Theater de Huiskamer te Weert

Op vrijdag 12 mei aanstaande brengt de Weerter band The Hillbilly Moonshiners een ode aan hun helden van Mumford and Sons. Tijdens een avondvullend programma in Theater de Huiskamer in Weert brengt de groep, samen met bevriende bands waaronder Chewy and the Locals, een tribute aan een van de grootste Britse bands van dit moment. Tickets voor The Hillbilly Moonshiners play Mumford and Sons kosten € 7,50 en zijn verkrijgbaar via www.thehillbillymoonshiners.com.

Je kan ze bijna niet gemist hebben de afgelopen jaren: Mumford and Sons! De energieke Britse folkband was te zien op alle grote festivals als Pinkpop Festival, Lowlands Festival, Glastonbury Festival en Lollapalooza en scoorde wereldhits met singles als ‘I Will Wait’, ‘Lover of the Light’ en natuurlijk ‘Little Lion Man’.

De Nederlandse band The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band komt met hun tribute aan de Britse groep verdomde dichtbij de zo geroemde de sound van Mumford and Sons. Tijdens een negentig minuten durende show komen de bekendste songs van de albums ‘Sigh No More’, ‘Babel’ en ‘Wilder Minds’ voorbij, afgewisseld met bekende songs die Mumford and Sons zelf ook live ten gehore brengt!

The Hillbilly Moonshiners stonden eerder al op festivals als Dauwpop, Bevrijdingsfestival Limburg en Dicky Woodstock Popfestival, hadden airplay op NPO Radio 2 en 3FM en speelden de afgelopen twee jaar meer dan tweehonderd shows in popzalen als Muziekcentrum De Bosuil (Weert), Mezz Breda (Breda), Luxor Live (Arnhem) en Poppodium Grenswerk (Venlo).

De support voor dit concert wordt verzorgd door de groep Chewy and the Locals. De groep uit Baexem speelt bekende en minder bekende folk klassiekers van groepen als Old Crow Medicine Show, Johnny Cash en The Soggy Bottom Boys. Ook is er een afterparty waar DJ’s Larry the Goose en Sammy Stonewasher de vetste country platen van toen en nu zullen draaien!

De kaartverkoop voor The Hillbilly Moonshiners play Mumford and Sons kosten € 7,50 en zijn verkrijgbaar via www.thehillbillymoonshiners.com. Let op: er is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus ben er snel bij!

Previous post

Persbericht: Experimentele Franse pop band Aquaserge komt met vijfde studioalbum

Next post

SharQ Bite: Lancer – Mastery

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.