Persbericht

Persbericht: TivoliVredenburg opent deuren tijdens De Langste Nachten

8b64fe65-ef08-4b92-9565-f6879b1a8f05

14-daags kunst- en muziekfestival in december

TivoliVredenburg opent van 15 t/m 30 december elke dag vanaf zonsondergang het gehele gebouw. Tijdens de Langste Nachten is TivoliVredenburg een centrale, open plek midden in de stad. Een stad in de stad, met als hart de Pleinen. Iedereen is welkom voor de concerten, lekkere winterkost, gratis workshops, inspirerende talks en veel meer.

Twee weken lang is TivoliVredenburg het thuis voor meer dan vijftig concert- en dansavonden waaronder 3voor12 Song v/h Jaar, het Weihnachts-Oratorium, My First Festival, het Singlefeestje Kerstfestival en de Rabo Open Winter Stage. Enthousiastelingen kunnen een Wonka-ticket kopen, dat toegang biedt tot het complete programma van één Langste Nacht.

Gratis evenementen
Het concert- en nachtprogramma wordt tijdens De Langste Nachten elke dag op een andere manier verrijkt, met grotendeels gratis evenementen. Of je nu een kaartje hebt voor een concert, alleen even Utrecht van veertig meter hoogte wil bewonderen, of iets daar tussenin – iedereen is welkom.
Vanaf half zes ’s avonds wordt warme winterkost geserveerd op het Plein 6, en is er een gratis programma van bijvoorbeeld School of Life, Science Café, het Comedyhuis of een kerstcadeau-inpakservice. Hoe zorg je ervoor dat je goede voornemens blijven plakken? Hoe imponeer je je schoonouders bij het kerstdiner? Hulp nodig met het schrijven van een kerstgedicht? Of gewoon een avondje lachen bij een comedian en de lekkerste warme chocolademelk van de stad. Dat alles, en zo veel meer, vind je bij De Langste Nachten.

Met een programmering waarin een breed aanbod van genres, stijlen, tijden en culturen samenkomen draagt De Langste Nachten bij aan de ambitie van TivoliVredenburg om een plek en een podium voor iedereen te zijn.

De komende weken wordt steeds meer programma bekendgemaakt. Reeds bevestigd programma is te vinden op www.tivolivredenburg.nl, en binnenkort op www.delangstenachten.nl.

Previous post

Review: The Answer - Solas

Next post

Persbericht: Eigenzinnige Tamara Woestenburg presenteert geraffineerde liedjeskunsten op nieuw album

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.