Persbericht

Persbericht: Trijntje Oosterhuis met kerstshow naar Roepaen Ottersum

trijntjeweb
‘A Christmas Evening with Trijntje’-tour langs kapel van voormalig klooster

Op zondag 18 december komt Trijntje Oosterhuis met haar ‘A Christmas Evening with Trijntje’ tour naar Roepaen in Ottersum. Tijdens de concerten zing Trijntje in een akoestische sfeer kerstliedjes die dicht bij haart hart liggen, zoals de traditionals ‘Have Yourself a Merry Little Christmas’ en ‘Let It Snow’. Uiteraard staan ook haar eigen songs zoals ‘Miss You Most at Christmas Time’ en ‘What Christmas Means To Me’ op het programma. Tickets voor het concert kosten € 30,- per stuk en de kaartverkoop is per direct gestart via www.roepaen.com.

In de dagen rondom kerst gaat een lang gekoesterde wens van Trijntje Oosterhuis in vervulling. Ze gaat op tournee langs kerken en theaters. “December is een feestmaand die voor mij altijd een geweldige sfeer met zich meebrengt, een mooi moment om dit samen met mijn publiek te beleven,” vertelt Trijntje Oosterhuis. “Het is geweldig om in de Amerikaanse traditie, zoals Aretha Franklin, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra en Stevie Wonder dat ook deden, kerstsongs te mogen zingen. Het wordt een soulvolle kerstavond”.

Het optreden van Trijntje Oosterhuis in Roepaen wordt er een om niet snel te vergeten. Er zijn slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar, wat het concert tot een extra intieme belevenis maakt. Tickets voor het concert kosten € 30,- per stuk en de kaartverkoop is per direct gestart via www.roepaen.com. 

Zondag 18 december
A Christmas Evening with Trijntje Oosterhuis
Aanvang: 20.00 uur | Deuren: 19.00 uur
Tickets: € 30,00 (VVK) | € 32,50 (kassa)

Previous post

SharQ Bite: Skillet - Unleashed

Next post

Review: Cowboy's of the Sky - Kickstart

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.