Persbericht

Persbericht: Voor het gratis toegankelijk popfestival Schollenpop op zaterdag 5 augustus a.s. zijn nieuwe namen bekend.

Jett Rebel

In Nederland kon men de afgelopen 3 jaar niet om Jett Rebel heen. Hij is extravagant, volkomen zichzelf en doet álles voor de muziek. Tot hij erbij neervalt. Letterlijk. Nu is er goed nieuws voor muziekliefhebbers: Jett Rebel komt naar Scheveningen!

Jett Rebel en zijn nieuwe bandleden bewezen dat de muzikale lat in Nederland nóg hoger gelegd kon worden. Zaal na zaal danste en stuiterde op nummers als All The Way, Tonight en Get Your Rock n Roll On.
Waar media hem graag vergelijken met de grootste artiesten uit de muziekgeschiedenis, blijft Jett Rebel vooral heel dicht bij zichzelf om zo zijn ambities te verwezenlijken. Hij wil spelen, spelen, spelen. Een gemiddelde show van Jett Rebel duurt gerust 3 uur, zonder dat de zanger ook maar een seconde de concentratie verliest. Als een bevlogen superheld coördineert hij elke show door een innemend enthousiasme waar zowel de bandleden als de zaal niet omheen kunnen. Jett Rebel geeft alles. Aan jou. Bij een concert van Jett Rebel heb je het idee dat hij er voor jou is en niet andersom. Hij speelde de afgelopen jaren op ruim 200 festivals, deed maar liefst vier clubtours en verkocht deze allemaal uit. Zoals hij zelf zegt: “Being myself is the price that I pay.”

Call it Off
Call It Off is een Eindhovense pop-punk band. Ze zijn sinds 2013 bij elkaar en raakten geïnspireerd door een voorliefde voor pop-punk uit de late jaren 90 en vroege 00’s en bands als Greenday en Alkaline Trio. In 2015 brachten ze hun debuutalbum ‘Lovers & Liars’ uit. Ook verzorgden ze meerdere keren het voorprogramma van onder anderen Panic At The Disco, New Found Glory en The Wonder Years en waren ze te zien op festivals als Groezrock en Jera On Air.
In 2016 tekenden Call It Off een contract bij het muzieklabel Sony Music Entertainment en werden ze in november 3FM Serious Talent met hun single ‘Abandoned’.
TenTemPiés

Muziek voor het hoofd en het lichaam. Dat hoor je niet meer elke dag. De Amsterdamse band TenTemPiés met het Chileense bloed in de aderen zet je tegelijk aan het denken en aan het dansen. De barricaden op, maar wel met dansschoenen aan. Met hun eigenzinnige mix van rock, ska, reggae en rumba heeft TenTemPiés behoorlijk wat kilometers gemaakt: van Chili tot China, de band ontketent bij iedere show een waar volksfeest. Nu is het tijd voor hun zelfgeproduceerde, derde album: ‘A Mi Propio Paso’.

G.O.D.

Geïnspireerd door de enige echte god Lemmy en zijn kompanen komt G.O.D uit Den Haag ons even een stevige pot Speedrock om de oren gooien. Hun Speedrock heeft geen verdere en overbodige toelichting nodig dan te beschrijven is met de simpele termen snoeihard en onverbiddelijk rechttoe rechtaan.

Previous post

Live Review: Pop on top Zaterdag 27-05-2017 Valkenburg

Next post

Persbericht: Hollandse avond in De Doolhof

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.