Persbericht

Persbericht: Voorbereidingen Nu of Nooit 2015 van start

bijlage_pb_spl_-_poster_nu_of_nooit_2015

Inschrijvingen provinciale popwedstrijd geopend

Vanaf deze maand start Stichting Popmuziek Limburg met de voorbereidingen van dé provinciale popwedstrijd Nu of Nooit. Muzikanten uit de hele provincie kunnen zich gratis inschrijven voor de wedstrijd en meedingen naar de hoofdprijs: het felbegeerde optreden tijdens het prestigieuze Pinkpop festival. De zes voorrondes van Nu of Nooit vinden vanaf oktober 2015 plaats in de grootste poppodia verspreid door de hele provincie. De finale zal dit jaar plaatsvinden in de Limburgzaal (Parkstad Limburg Theaters) te Heerlen.

Stichting Popmuziek Limburg (SPL) wil met de popwedstrijd poptalent uit Limburg een professioneel podium bieden om speelervaring op te doen waarmee ze zichzelf in de kijker kunnen spelen voor een groot publiek. Deze provinciale popwedstrijd geeft een recent beeld van aanstormend talent uit onze eigen provincie. Door deelname aan Nu of Nooit worden talentvolle popacts zichtbaar voor publiek, media, talentscouts en programmeurs van podia en festivals. SPL biedt een dertigtal acts de mogelijkheid om speelervaring op te doen in de zes grote professionele popzalen van Limburg. De zes finalisten krijgen twee coachingsdagen aangeboden waarbij professionals uit het (Nederlandse) popsector met ze aan de slag gaan op zowel zakelijk als muzikaal niveau. Tot slot zal de winnaar van Nu of Nooit zich een jaar lang ‘de meest veelbelovende act van Limburg mogen noemen’ en wordt er intensief samengewerkt met deze act door o.a. een persoonlijke coach en Buro Pinkpop. Talentontwikkeling staat centraal binnen de wedstrijd.

Nu of Nooit is al jaren dé contest voor Limburgse popmuzikanten. Bands, hiphop formaties en singer-songwriters kunnen zich vanaf vandaag tot uiterlijk 28 augustus a.s. inschrijven voor Nu of Nooit 2015. Uit deze inschrijvingen wordt een selectie gemaakt van 30 deelnemers. Deze zullen in zes

Previous post

Festival: ParkCity Live Heerlen 11-12/07/2015

Next post

Persbericht: Lamb Of God en Children Of Bodom exclusief naar 013

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.