Persbericht

Persbericht: Waylon geeft extra concert in Grenswerk

persfoto-waylon_small

Op donderdag 6 april 2017 geeft Waylon een extra concert in Grenswerk. Afgelopen week kondigde Grenswerk een concert van Waylon aan op vrijdag 7 april en verkocht deze binnen een dag uit. Het concert in Grenswerk is een van de twee extra concerten die toegevoegd zijn aan zijn tour. Ook de rest van de tour is nagenoeg uitverkocht. De kaarten zijn meteen in de verkoop via www.grenswerk.nl en de verschillende voorverkooppunten.

Als vers jurylid in The Voice of Holland, muziekdeskundige bij RTL Late Night, twee uitverkochte shows in Ahoy en wederom een nummer 1 notering met zijn nieuwe album ‘Seeds’ gaat Waylon als een speer. Het album is een verzameling van songs die hij speciaal schreef ter begeleiding van zijn muzikale lectures in RTL Late Night en variëren van Jazz tot aan Disco. Uit alles blijkt zijn muzikale enthousiasme en daarbij slaat hij geen podium in Nederland over. Waylon: “Het is een grote tour, maar als het podium de enige plek is waar je intens gelukkig bent, blijft ieder optreden een groot kado waarmee je iedere muziekliefhebber wilt bereiken.”

Al sinds zijn 18e werkt Waylon onvermoeibaar aan zijn muzikale carrière. In Nashville werkte hij samen met zijn grote held Waylon Jennings en daarna nam hij deel aan Holland’s Got Talent op SBS6. Een jaar later bracht platenmaatschappij Universal Music hem als eerste Nederlander onder bij het Motown Label. Terwijl hij aan zijn derde album werkte werd hij gevraagd voor het Eurovisie Songfestival. Onder de naam The Common Linnets behaalden hij samen met Ilse DeLange de tweede plaats met het nummer Calm After The Storm. Nu hij zijn 4e studioalbum uitgebracht heeft is hij gedrevener dan ooit en komt hij met een gloednieuwe show naar Venlo.

Previous post

SharQ Bite: Bruce - My Latest Popstar Crush

Next post

Persbericht: Zomerparkfeest organiseert winters festival Vers Gras

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.