Persbericht

Persbericht: Within Temptation – Black XMAS 013 Tilburg

 

WITHIN TEMPTATION SLUIT JAAR AF MET DUISTERE KERSTSHOW ‘BLACK XMAS’ OP ZONDAG 20 DECEMBER IN 013 TILBURG  

Within Temptation Black Xmas zondag 20-12 in 013 TilburgWithin Temptation sluit op 20 december het jaar 2015 af met een speciale kerstshow in het geheel vernieuwde 013 in Tilburg. Onder de noemer ‘Black Xmas’ krijgt het publiek die avond een bijzondere en exclusieve ‘duistere kerstshow’ voorgeschoteld. Dat maakte de band zojuist bekend. Tickets kosten € 35,- (exclusief servicekosten); de voorverkoop start aanstaande zaterdag 10 oktober om 10:00 uur via www.013.nl.

Een traditioneel kerstconcert met zoete klanken hoeven we van ‘s lands meest succesvolle symfonische rockband onder leiding van frontvrouw Sharon den Adel uiteraard niet te verwachten. Geesten, skeletten, zombies, heksen en andere duistere wezens liggen meer in de lijn der verwachtingen bij ‘Black Xmas’, wat de band zelf aankondigt als een “ongebruikelijk kerstoptreden”. Within Temptation roept haar fans op om ook in stijl gekleed te komen. De dresscode voor de avond is ‘Dark Creatures’.

Met deze duistere kerstshow sluit de band een zeer druk jaar af met 60 concerten op verschillende continenten – waaronder een uitverkochte theatertour in Nederland, een grote festivaltour in Europa én een tournee door Rusland. In het aankomende jaar zal Within Temptation zich voornamelijk richten op het schrijven van nieuw materiaal, al staan er ook alweer optredens op diverse zomerfestivals in Europa gepland.

 Sinds zijn oprichting in 1996 heeft de band met de charismatische zangeres Sharon den Adel als boegbeeld een reeks artistieke en commerciële successen behaald waaronder de internationale hitsingles ‘Mother Earth’, ‘Running Up That Hill’(Kate Bush-cover), ‘Stand My Ground’, ‘Angels, ‘What Have You Done’ en de klassieker ‘Ice Queen’. De groep werd beloond en bekroond met talloze gouden en platina albums en (internationaal) prestigieuze prijzen. Een kleine greep:  Edison Award, Conamus Exportprijs, Popprijs, 3FM Award, MTV Europe Music Awards, Gouden Harp, Buma Cultuur Award,  Netherlands Film Festival, Revolver Golden Gods en World Music Award.

http://www.within-temptation.com/

https://www.facebook.com/wtofficial

https://twitter.com/wtofficial

https://www.youtube.com/user/wtofficial

WITHIN TEMPTATION

Zondag 20 december 2015| aanvang 20:30 uur | zaal open 19:00 uur

Tickets € 35,- (excl. servicekosten)

Dresscode:  ‘Dark Creatures’

Voorverkoop vanaf zaterdag 10 oktober 10:00 uur

013, Veemarktstraat 44, Tilburg, www.013.nl

Previous post

Review: Melted Space - The Great Lie

Next post

Review: Guus Meeuwis - Morgen

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.