Reviews

Review: The Dirty Denims – Back with a Bang P2

Dit weekend kwam The Dirty Denims “Back with a Bang Part2” uit. Waarom Part2 zul je je afvragen, best eenvoudig uit te leggen, hun album zag in twee delen het levenslicht met klap op de vuurpijl dit weekend de releaseshow van het totaal plaatje.

Eerder dit jaar schreef ik al een review over het eerste deel, deze kun je hier nog eens teruglezen.

Dus ik pik het ook gewoon maar even op met “Virtual Reality”, de eerste single van deel 2. Wie een VR-bril heeft kan zich aardig uitleven op de videoclip want die is natuurlijk in bijpassende stijl opgenomen. Het nummer is lekker catchy en laat je rond stuiteren tussen de dino’s.

Door met a “One Way Ticket (The Hell Outta Here)”, het nummer dat wat stroef begint maar door deze opbouw keuze klinkt het als een regelrechte classic. De dame(s) en heren van TDD weten hiermee wel een specifiek doelpubliek aan te spreken dat niet altijd meer bediend wordt. Ze laten oude tijden herleven met nieuwe tunes.

“Bad Reputation” pakt gelukkig de snelheid weer op maar het nummer is ook zo weer voorbij. Joan Jett’s eerbetoon klinkt lekker 2017 maar behoud wel de rauwheid uit de early 80’s.

Tijd voor some “Loud Stuff” en “Gotta Run” beide laten de kanten zien die de band goed kan invullen. Lekker pakkend en toch goed knallen wanneer nodig. Je ziet ze alweer stuiteren over het podium. En of je nog wat meer wilt, natuurlijk! Maar helaas is dat ook de afsluiter dus hierna is het gewoon weer braaf vooraan beginnen.

De plaat is vanaf nu verkrijgbaar en The Dirty Denims gaan behoorlijk wat plaatsen aandoen met hun nieuwe tunes, dus genoeg kansen om ze te zien! Het is een echte live band dus doe dat ook vooral! Ga ze zien.

Previous post

Persbericht: Moss met nieuw album op zak aanstaande vrijdag in Grenswerk

Next post

Review: Skarlett Riot - Regenerate

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.