SharQ Bite

SharQ Bite: Any Given Day – Everlasting

14051725_1074835149236507_3018412169072623719_n

De tweede plaat van metal band Any Given Day ligt vanaf morgen in de winkels, een samenwerking met Trivium’s Matthew Heafy voor de eerste Arise leverde bijna 300.000 views op waardoor de band zich nu echt op de kaart heeft weten te zetten. Ze zijn klaar om dit najaar hun slag te slaan met het album “Everlasting” op zak. Komende week en begin september doen ze ook nog even een release rondje door Duitsland.

Any Given Day gaat op Everlasting verder waar ze gebleven waren, de sound blijft van gelijke kwaliteit maar de diversiteit en kracht komt veel meer naar voren waardoor het album erg fijn te beluisteren valt. Sterkhouders op het album zijn de tracks Hold Back The Time, Arise en Ignite the Light. De nummers springen er in het geheel uit door een fijne afwisseling tussen de hevige kant van de band en de meer melodieuze keuze die ze maken. Vol overgaven weerklinken de tracks door de speakers waardoor je al snel zelf zit mee te stuiteren in de auto of op de bank. Rustig blijven stilzitten is geen optie.

Voor wie de band een warm hart toe draagt, ga morgen ff die langspeler luisteren, hij duurt een kleine vijftig minuten dus prima om lekker in de zon een rondje te gaan stuiteren of op weg naar een van de vele festivals dit weekend. Wil je ze dit weekend nog zien dan kan dat zaterdag in Berlijn(DE) of zondag in Essen(DE).

Het album ligt natuurlijk vanaf morgen in de schappen bij de betere platenzaak of luister hem op Apple Music.

Previous post

Persbericht: Epica krijgt als eerste Nederlandse artiest eigen action figures

Next post

Persbericht: Singer-songwriter Gitta de Ridder kondigt de release van haar eerste album 'Feathers' aan dat op 21 september uitkomt.

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.