SharQ Bite

SharQ Bite: ESTHER – Overthrone

12898183_10154100909036692_513543121191744892_o

Wie ESTHER nog niet kent, WORDT WAKKER! Het is tijd om nu aan te haken bij deze geweldige nieuwe band. Met hun debuut EP Overthrone, welke op 22 juli uit komt, worden de eerste tonen en stappen gezet naar een opmaat die zijn weerga niet zal kennen.
De band met ex-leden van Audioschok laat horen dat ze klaar zijn voor een grote toekomst.

“As One” opent het geheel en laat met een fris geluid een heerlijke wind waaien. De Electro sounds welke de track van start laten gaan met de mix van stevige rock sounds maakt het opzwepend en typerend voor een goede sfeer neer te zetten op festivals. Iets dat wel geldt voor het gehele album, zeker als de power van “Phosphenes” wordt ingezet en er toch vooral gitaren de overhand nemen. Lekker mee flowen met het geheel. Meer is er soms ook niet nodig. Even goed los gaan op enkel instrumentale klanken, maar ook de eenvoudige mee zing stukjes zijn lekker hoor.

“Reign” gaat hier dan ook mee verder en zou zomaar de tweede single kunnen gaan worden van deze EP. Het geeft een goed beeld van waartoe de band in staat is en het is nog een lekker nummer ook! Iets wat lastiger wordt dat met “Our Boats Will Moor Up Again”, een vrij ingewikkeld stuk welke toch meer luister aandacht nodig heeft van het publiek.

Al met al is dit een topplaat van ESTHER! Tijd om hem de wereld in te slingeren en het publiek deze zomer hen te laten omarmen.

Previous post

Persbericht: CAPSIZE ANNOUNCE EUROPEAN TOUR!

Next post

Persbericht: Her Majesty gaat opnieuw de theaters in

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.