SharQ Bite

SharQ Bite: Halflives – Empty Rooms

Wie dacht dat de ‘00’s voorbij waren en de ready to rock sound de kop was ingedrukt heeft het goed mis. Dat Halflives niks nieuws maakt mag dan een feit zijn, dat het lekker klinkt uit de autoradio speakers is dat ook. De recht toe recht aan rock van dit vijftal uit Modena Italië heeft een succesvolle Indiegogo campagne achter de rug en zorgde voor een snelle groei van de band.

Dat zij het gaan maken in Europa staat wel aardig vast mits hun liveshow ook zo sterk staat als dit album. De acht nummers vormen “slechts” een half uur aan muziek maar het voordeel is dat je des te eerder opnieuw aan de plaat kan beginnen.

Met “Mayday” hebben ze een echte oorwurm gemaakt en met doen ze een betere Linkin Park dan LP momenteel zelf doet. Frontvrouwe van de band Linda Battilani heeft de juiste uitstraling en stem te pakken en geeft een flinke energie boos in bijvoorbeeld “The Sickness” en “Empty Room”.

Een exemplaar van de plaat kun je bemachtigen via de website van de band. Gewoon hier ff klikken en voor een tientje hem je hem al.

Previous post

Persbericht: Gaellus Open Air viert 10 jarig bestaan

Next post

SharQ Bite: The Shady Greys - Like a Child

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.