SharQ Bite

SharQ Bite: Sir Reg – Modern Day Disgrace

13458505_10153672696304290_336284775217155417_o

Wie er nog nooit gehoord heeft van Sir Reg zou zich kunnen gaan schamen maar nog beter, ga de nieuwste plaat van deze band luisteren! Modern Day Disgrace is een van de platen die je deze zomer zou moeten meenemen op reis. Voor de liefhebbers van Dropkick Murphy’s, Fiddler’s Green en Flogging Molly let op je rij gedrag want door deze plaat kun je nogal mee gaan feesten!

“End of the Line” knalt er dan ook meteen luid in, met de typerende Ierse klanken. De band komt uit Ierland en Sweden en deze samensmelting maakt het naast Keltisch ook lekker barbaars en ruw. Meezingen kan natuurlijk ook met deze muziek en de meeste refreinen zijn daar dan ook uitermate geschikt voor. “Boys of St. Pauli” is daar meteen een goed voorbeeld van. Van moeilijke muziek is totaal geen sprake in deze elf tracker.

Een van de beste tracks op de plaat is “All Saint’s Day”, de track is wat rustiger in het begin en had prima op de soundtrack van Boondock Saint’s kunnen staan. Voor wie lekker wilt mee zingen in de lokale kroeg, vraag “The Wrong Bar” aan en zing luidkeels mee.

De band sluit in stijl het album af met uptempo songs “Breaking Down All Borders” en “Call It a Day”.

De plaat is van begin tot eind een groot feest, Sir Reg is wellicht nog onbekend maar dit zou zomaar hun grote doorbraak kunnen gaan worden. Het is de vierde plaat, dus tijd is het er wel voor. Helaas hebben de festivals ze dit jaar nog laten schieten, volgend jaar is dit een must have! Modern Day Disgrace is natuurlijk verkrijgbaar bij de betere platenzaak.

Previous post

Persbericht: Postyr brengt prijswinnend album ‘Paper Tiger’ eindelijk uit in de Benelux

Next post

Persbericht: Popmuziek als bindmiddel voor Euregionale samenwerking tijdens DVERS

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.