SharQ Bite

SharQ Bite: The Dirty Denims – Back with a Bang Part1

Eindhovens rock coming your way! Eind deze maand zijn The Dirty Denims “Back with a Bang!”  En dat zal iedereen weten. Een supertoffe video is opgenomen in Fidan’s zo is te lezen op hun Facebookpage. Dat deze band even is weggeweest is niet zo gek met hun drukke schema maar nu zijn ze klaar en brengen ze deel 1 van het album uit.

Waar veel bands kiezen voor een wall of sound komen deze dames en heren prima uit met hun eigen instrumenten. Een heerlijke recht toe recht aan rockplaat zoals je wel van ze mag verwachten. Ook overtuigen ze al jarenlang op het podium. Waar “Heartbeat” lekker uptempo gaat en “Don’t Waste My Time” daar lekker in aansluit is het wat meer old fashion bij “Make Us Look Good. Echt spannend is het nummer niet maar kan lekker mee geschreeuwd worden op festivals.

Wat ik erg spijtig vind is dat het album als een nachtkaars uit gaat met “Can’t Get Enough of Rock & Roll”. Niet dat het nummer slecht is maar doordat het letterlijk weg fade. Je verwacht dat dan part 2 begint van het album maar dat is er (nog) niet.

The Dirty Denims weten in ieder geval lekker weer aan de slag te gaan en laten je verlangen naar meer. Geen probleem, i wait.
De EP (of Part1) komt later deze maand uit maar is als pre-order al te bestellen via de bekende wegen.

Previous post

SharQ Bite: Sumo Cyco - Opus Mar

Next post

SharQ Bite: While She Sleeps - You Are We

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.