SharQ Bite

SharQ Bite: The Partysquad – Nachtwacht

Wie kent er The Partysquad nou niet? Wie ging er vroeger niet op los en wie niet recentelijk niet nog? De boys maken al sinds 1998 beats en brengen de grootste hits uit sinds die periode. Even nog een korte opfriscursus? Rampeneren, Non Stop, Ik ga Hard en Helemaal naar de klote. Allemaal voor het einde van 2013 dus wellicht zijn ze even wat op de achtergrond geraakt voor je maar ze zijn hits blijven produceren sinds die tijd.

Met harde shows in binnen en buitenland is er nu eindelijk tijd voor een nieuwe langspeler, de titel “nachtwacht”. Met een lijst vol features is deze plaat hard aan het gaan sinds de release van afgelopen vrijdag. Er kwamen al een aantal singles van de cd uit, “ABC ft Dylan Dos Santos” en “Klusjesman ft Esko, Flow De Wolf, Woenzelaar en Willie Wartaal” werden twee weken geleden uitgebracht en “Lit” en “C’est La Vie” kwamen al eerder uit.

Om nu alle nummers te benoemen gaat wat ver want in het ruime uur dat de plaat duurt worden 20 tracks op je afgevuurd. Laat voorop staan dat je gewoon de plaat helemaal moet afspelen maar deze drie tracks zijn echt de must listen’s!

Opener “Vind je Mooi” met de geweldige Sticks begint het al heerlijk. Voeg daar nog even Lil Kleine bij aan en de track komt meteen binnen. Je weet weer dat je hier naar een stel eindbazen luistert. Voor wie de zomer alvast wilt binnen halen is het “Back to the Club” met Rugged een zeer geschikte track. Het valt een beetje op tussen het overige geweld op de plaat dat deze niet te hard gaat ofzo. Want als je dat wilt is het tijd om Ali B mee te laten doen en natuurlijk Sjaak is ook van de partij. “Buitenbeentje” is productie met Outsiders, waardoor je meteen weet dat je speakers gesloopt gaan worden. De track gaat zo hard dat de auto over de A73 stuitert.

Even een paar namen die je nog meer kan terugvinden op de plaat; JeBroer, StukTV, Immorales, Mr. Polska, Bizzey, Zwart Licht en de enige echte Kempi. Een plaat die van begin tot eind goed in elkaar zit, je laat feesten, genieten, meezingen en klaarstomen voor de zomer. Jerry & Ruben hebben het voor elkaar weten te boksen om nog altijd bovenaan de top te staan.

Klaar voor 2018.
Let’s go!

De plaat is natuurlijk te beluisteren op je favo streamer.

Previous post

SharQ Bite: Crossing the Limits - Perseverance EP

Next post

Persbericht: DOG EAT DOG, MALEVOLENCE, RED CITY RADIO, CALL IT OFF EN ZEVEN ANDERE BANDS MAKEN PROGRAMMA JERA ON AIR COMPLEET

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.