SharQ Bite

SharQ Bite: Voodoo Circle – Whiskey Fingers

Tekst door: Sharik “MCSharQ”

VC_WF-C_1500x1500Zoek je nog een lekkere klassieke rockplaat om pa te geven tijdens kerst of sinterklaas, denk dan eens aan de nieuwe Voodoo Circle. Whiskey Fingers is vanaf vandaag verkrijgbaar bij de betere platenzaak en is bevat elf heerlijke rocksongs.
De plaat bevat vele ingrediënten zoals je mag verwachten, een ballade, een energieke hardrock track, schreeuwende gitaren, Hammond sounds en een bluesy vibe om het af te maken.

Vocalist David, gitarist Alex, bassist Mat, drummer Francesco en toetsenist Allessandro zijn alweer toe aan hun vierde album en hebben een prima werk afgeleverd. Het zijn heerlijke songs geworden om lekker hard te draaien in de auto of met je hoofdtelefoon op.
De band is al vanaf 2008 bezig met het maken van muziek, albums uitbrengen en op tour zijn, iets dat goed terug te horen is in de sound. Het zijn doorgewinterde artiesten geworden en zo klinkt het album dan ook. Alles past precies in het juiste plaatje.

Voor wie de topnummers eruit wilt pikken, luister eens naar het sterke “Medicine Man” en “The Rhythm of My Heart” als je iets rustiger wilt of gewoon lekker knallen met “Devil Takes Me Down”. Meezingen kan bijvoorbeeld op “5 O’Clock”.

Al met al een prima klinkend album wat voor de oudere luisteraars wellicht meer doet dan voor mij, maar slecht is het zeker niet. Al is het jeugdigere H.E.A.T zeker ook een aanrader voor de liefhebbers van deze plaat.
Het album ligt vanaf vandaag in de betere platenzaak.

Previous post

SharQ Bite: Roxxcalibur - Gems Of The NWOBHM

Next post

Review: Textures - Phenotype

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.