SharQ Bite

SharQ Bite: While She Sleeps – You Are We

Het is nog even een paar nachtjes slapen voor de fans maar dan kunnen ze weer helemaal losgaan op While She Sleeps. Het nieuwe album “You Are We” komt 21 april namelijk uit. Elf splinternieuw tracks die de komende tijd wel even de trend gaan zetten in het genre. Na tien jaar is de band nog altijd relevant en weten ze zich namelijk helemaal los te maken van de heerschappij. Het grote voordeel is natuurlijk dat alle zeggenschap bij hun ligt en ze een plaat afleveren welke geen invloed van “buitenaf” kent.

Direct hoorbaar, nee. Direct voelbaar, ja! Het is een volgende stap in het al lange bestaan en het blijkt al snel de juiste.

“You Are We” en “Steal the Sun” openen het album en wie dan nog niet rond aan het stuiteren is in de kamer heeft het waarschijnlijk niet helemaal begrepen. Deze muziek is niet om rustig eens bij te gaan zitten maar is bedoeld om de hele boel te gaan slopen. Een regelrechte festival plaat die iedereen deze zomer kan gaan boeien in het genre.

Niet voor niks staat de band ook dit jaar op Jera on Air en in april/mei even een rondje UK doet met veel uitverkochte shows. De band zal niet te missen zijn komende periode. Het album ligt vanaf eind deze week in de winkel en zoals je al merkt, het behoeft eigenlijk geen uitleg meer. KOOP DIE PLAAT en geniet met je maten.

Previous post

SharQ Bite: The Dirty Denims - Back with a Bang Part1

Next post

Bevrijdingsfestival Limburg: Tijdschema en Plattegrond in een handig kaartje

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.