Save the Date Dinsdag 12-03-2019

Wees welkom bij SharQ Sessions Live #7 met Etan Huijs

Singer-songwriter Etan Huijs – Music komt op dinsdag 12 maart ons verwarmen met heerlijke muziek. De rasmuzikant heeft inmiddels al zijn sporen verdiend. In 2016 bracht hij het album The Battle of Everything uit waarna hij maar liefst 128 shows speelde met de plaat.

De dinsdag na de carnaval opent Café de Haas in Voerendaal haar deuren voor ons. Zoals altijd is deze show ook gratis te bezoeken en kun je genieten van de sfeervolle muziek van Etan.

Etan schrijft intrigerende, subtiele songs, recht uit het hart en op het snijvlak van folk en country. Melancholie ligt altijd op de loer en soms versnelt hij het tempo, maar de schoonheid van de melodie is er altijd. Logisch, want al zijn gehele carrière laat Etan zich beïnvloeden en inspireren door de oude meesters, de grootheden die een stempel drukten op het muzikale landschap.

Tijdens de SharQ Sessions zetten we elke maand een nieuwe, opkomende of (nog) onbekende artiest in de spotlight. Overdag worden de sessies opgenomen die later online te beluisteren zullen zijn, erna wordt er een introductie podcast opgenomen waarbij de artiest zichzelf voorstelt en in de avonduren zijn er de live sessies die voor iedereen vrij toegankelijk is om de muzikant of band aan het werk te horen.

SharQ Sessions Live is onderdeel van mcsharq.nl en wordt mogelijk gemaakt door Peter Pijnenburg en de Patreons van mcsharq.nl.

Wil jij ook Patreon worden en dit project steunen ga dan naar www.patreon.com/mcsharq en maak met een klein bedrag veel mogelijk! Steunen voor/na de show mag ook!

SharQ Sessions Live is een rondreizend event en zal op diverse locaties in Limburg gehouden worden. Ben je een band/act/singer-songwriter en wil je meedoen, geef je dan nu op via onderstaand mailadres. Aanmelden als locatie of sponsormogelijkheden bekijken neem contact op via info@mcsharq.nl .

Website Etan Huijs: https://etanhuijs.bandcamp.com/?
Facebook: https://www.facebook.com/etansongs/?
Event: https://www.facebook.com/events/305402296768816