Persbericht

Willow Mae bezingt haar zoektocht liefde en verbondenheid op debuutalbum ‘Song Of Songs’

Willow Mae neemt je met haar ruw-romantische popliedjes mee in het mysterie van de liefde. De hete adem van passie raakt de koude lucht van verkilde liefde met onweer als gevolg. Haar debuutalbum ‘Song Of Songs’ komt op 30 maart uit en de release wordt gevierd met een optreden in het Muziekhuis/ Q-bus/ BplusC in Leiden op diezelfde dag.

Haar zoektocht naar liefde en verbondenheid

Net als de liefde, zijn de twaalf liedjes op debuutalbum ‘Song of Songs’ kleurrijk, veelzijdig, onstuimig, onvoorspelbaar en onverzadigbaar. ‘Song of Songs’ is een persoonlijk en rijk document over een universele zoektocht. Liefde en verbondenheid zijn een belangrijke drijfveer bij het schrijfproces van Willow Mae. Ze laat zich inspireren door een variëteit aan bronnen; van de filosofie van Plato en de poëzie van Shakespeare, tot de visies van schrijfsters Brené Brown en Sue Johnson.

Cross-over van muziektheater en popconcert

Willow Mae maakt een multidisciplinaire liveshow, een cross-over tussen muziektheater en een popconcert. Verwacht een avontuurlijke avond, met meeslepende muziek, spoken word en live visuals. De focus tijdens de optredens ligt altijd op het zoeken naar verbinding. “Ik wil mensen inspireren om te leven vanuit liefde in plaats van uit angst. Via mijn muziek vertel ik een verhaal waarvan ik hoop dat het herkenbaar is voor anderen. Dat ik woorden kan geven aan emoties, waardoor de luisteraar zich gehoord en begrepen voelt”, licht Willow Mae toe.

Willow Mae albumrelease party in het Muziekhuis/ Q-bus/ BplusC in Leiden

Zaterdag 30 maart, 21.00 – 23.00 uur
Toegang vanaf € 11,52
Meer informatie en kaartverkoop via deze link.

http://www.willowmae.nl/

Previous post

SharQ Talk Sessions #47: An introduction to Etan Huijs

Next post

Fischer-Z naar Poppodium Grenswerk

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.