Persbericht

Persbericht: Newsflash: metalsensatie Fleddy Melculy (BE) lanceert nieuwe (ranzige) video ”Geen Vlees Wel Vis’

fleddy-melculy-persfoto-big-1024x683

Jaaa hooor, daar issie weer: Fleddy fucking Melculy. Terecht vloekend en tierend over alle dagelijkse onrecht en irritaties, veroorzaakt door de nimmer aflatende stroom van stoethaspels, obesitarische meisjes, Metallicashirts dragende Bieberfans, pescotariërs, (BMW-)proletariërs, Trumpstemmers en overige prutsers.

Ditmaal richt Fleddy’s muzikaal explosieve aanklacht zich tegen de stompzinnige redenering van zelfbenoemde vegetariërs die vis eten. Fleddy: “Als er één ding is wat ik niet versta hè, zijn van die gasten die zeggen ‘ik ben vegetariër, want ik eet geen vlees, wel vis!’ Oh, dus als ik geen vis eet en wel vlees ben ik dan óók een vegetariër? Pas op, ik heb het hier niét over pescotariërs maar over vegetariërs die niet weten met wat ze bezig zijn.”

Dat dus. Als een ware Don Quichot bezingt Fleddy deze stompzinnigheid in de song Geen Vlees Wel Vis die op het pas uitgebrachte debuutalbum Helgië staat, en maakte er zelfs een knappe video bij. En die staat nu online. En ja, daar zitten beelden in die niet geschikt zijn voor tere zieltjes. Fleddy: “We toonden de video al aan enkele mensen en de reacties varieerden nogal. Een kleine greep: ‘vet; energiek; degoutant; wat een knappe zanger; nice!; vreselijk; fucking hell; en die drummer…ongelofelijk; verschrikkelijk; confronterend; de max; OEF!; en dan hebben we het nog niet over die bassist en gitaristen gehad; super; ik moet kotsen…’

Kortom: de gebruikelijke adoratie en rabiate afkeer van de coolste en sexiëste band die België sinds 1956 rijk is. Oh ja, de video staat hier en in de bijlage staan de Helland tourdates 2017. De laatste NL shows van dit jaar staan hieronder:

09.12: De Bosuil – Weert (NL)

16.12: Gebr de Nobel – Leiden (NL)

17.12: Elektra – Skiedrecht (NL)

Online

Facebook

Website

T-Shirt van Metallica

fleddy-melculy-2017-helland-shows

Previous post

Persbericht: Getalenteerde Nepanto maakt animatiedebuut met nieuwe Secret Rendezvous videoclip

Next post

Persbericht: Eerste namen Paaspop 2017 en Launch Party

Sharik

Sharik

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.