PromotionsReviewsVideos

Rouge United Videoclip(s)

Tekst & Foto door: Sharik “MCSharQ”

Rouge United Podium Gigant Apeldoorn 27-09-2013

Even iets nieuws proberen op www.mcsharq.nl , met een nieuwe site die hopelijk binnenkort eindelijk de lucht in kan mag het dan ook wel. Hopelijk vinden jullie de huidige lineup aan blogs, reviews, live shows e.d. leuk maar daar komt nu even iets nieuws als pilot/beta bij, naar aanleiding van de Rouge United videoclip reeks die er nu aan zit te komen. De eerste video is inmiddels al naar buiten gebracht en draagt de titel “Parachute”. Deze live studio clip is opgenomen op 3 en 4 januari en is onderdeel van een grotere set live shots. De band rockt heerlijk en live zijn ze op hun sterkst dus deze setting is een slimme keuze van de band. Deze blog zal komende tijd dus geüpdatet worden zodra er nieuwe clips uit zijn!

De band bestaat uit de prachtige frontvrouwe JC Wardenaar, Ulrich Schadeck op gitaar, Julien de Wolf op bas en Laurent de Wolf is de drummer. Het viertal maakt fijne stevige female fronted rock muziek en stond in het verleden al eens in het voorprogramma van o.a Stream of Passion.
De liedjes zijn catchy en met “Parachute” is de eerste track nu luisterbaar en zichtbaar voor iedereen! Het nummer rockt lekker weg en na een enkele keer kun je al lekker het refrein luidkeels meezingen en zo hoort dat ook.

Het duurde even maar dan is ook daar de tweede videoclip van Rouge United getiteld Opposite Directions.
Een rustige groeiende ballade, waarin goed te horen is dat de band van alle markten thuis is.
De ijzersterke vocalen door frontvrouwe JC volgend moeiteloos de groeiende track welke ondersteund worden door Ulrich als tweede stem.
Een zeer sterke opbouw van de track zorgt ervoor dat deze fijn in het gehoor ligt.

De laatste clip die in dit rijtje hoort is even iets anders. Echt erop in gaan heeft geen zin want je moet hem gewoon echt horen.
Dit is even totaal iets anders dan bovenstaande nummers en geeft een extra laag aan deze zeer getalenteerde band.

Wil je weten waar deze band allemaal optreed check dan de site van Rouge United!
Wil je de band volgen dan kan dat natuurlijk ook op Facebook.

Previous post

Review: Billy Hill - Billy Hill

Next post

SharQ Bite: Broadside - Old Bones

admin

admin

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.